29.5.05

552 χρόνια από την Άλωση

Δεν ελπίζω σε τίποτα που το λέω, αλλά.... μήήήήήπως είναι καιρός να αρχίσουμε να το ξεπερνάμε σιγά-σιγά; Δε μιλάμε ακριβώς για χθες το απόγευμα, αν με πιάνετε.

Όχι;

ΟΚ.

Στο κάτω κάτω η Άλωση δεν είναι καν το παλαιότερο από τα ζωτικής σημασίας ζητήματα που πρέπει να απασχολούν 24/7 ένα Γνήσιο Έλληνα(TM).

Δίπλα, τα -απ' όλες τις απόψεις πλην της θρησκευτικής[*]- δίδυμα αδερφάκια μας, γιορτάζουν την Άλωση, όπως και τη νίκη του Ματζικέρτ, που τους έμπασε στη Μικρά Ασία. Ταυτόχρονα (τονίζω: ταυτόχρονα) πιστεύουν πως είναι γηγενείς στη Μικρά Ασία και τον Ελλαδικό χώρο από το 5000π.Χ. βέβαια (άλλωστε όλες οι λευκές και κίτρινες φυλές είναι τουρκικής καταγωγής). Και όποιος διαφωνεί είναι υποθέτω αντιτούρκος, διότι όλα αυτά τα ωραία τα "ανακάλυψε" ο Ατατούρκ.

Μπράβο ρε μαλάκες. Για μένα πάντως είστε τα ίδια ακριβώς σκατά.

[*] επίσης εμφανισιακά μας ρίχνουν αρκετά, γιατί 300 χρόνια παιδομάζωμα είναι 300 χρόνια παιδομάζωμα. Όταν βλέπετε μαυριδερούς κακάσχημους Τούρκους, 9 στις 10 δεν είναι Τούρκοι αλλά Κούρδοι. Τα αδέρφια μας. It all fits perfectly.

update: Διαβάστε επίσης την εκλεκτή συνάδελφο και (για μια πιο mainstream προσέγγιση της οποίας αποτελώ ουσιαστικά την επαλήθευση) τη γκουρού μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: