6.11.05

The Constant Gardener

Εργάρα[*]. Επόμενη ταινία στη λίστα ο "εξορκισμός της πωστηνλένε".

[*] Όποιος διαφωνεί είναι μαλάκας. Ή τουλάχιστον όποιος είναι μαλάκας διαφωνεί, γιατί διάβασα κάτι κριτικές θεατών στο Αθηνόραμα που με έκαναν να βγω απ' τα ρούχα μου. Απ' ό,τι φαίνεται το έγκλημα της ταινίας ήταν ότι τα ίδια λεφτά θα μπορούσαμε να τα δώσουμε για να εμβολιαστούν 3 αφρικανοί, οι ίδιοι τύποι βέβαια δε βρίσκουν κάτι το εγκληματικό στο να δουν μια ολωσδιόλου άσχετη ταινία στην οποία σκοτώνονται 300 άτομα αλλά έχει καλά εφέ.

3 σχόλια:

S G είπε...

την ειδα χτες κατα λαθος (αλλο περιμενα δηλαδη).

Νταξει τεχνικα καλη, οι ηθοποιοι μαρεσουν και οι δυο, ωραια φωτογραφια, αλλα χριστε μου τι παμφλεταρισμος ηταν αυτος, τι διδασκαλια, τι ισοπεδωση "ολες οι φαρμακευτικες εταιρειες μας πινουν το αιμα", ειδικα σε μια εποχη που οι φαρμακευτικες εχουν ΗΔΗ συμφωνησει να δινουν τα φαρμακα τους προς παραγωγη απο ντοπιες εταιρειες (και πολυ φτηνοτερη πωληση) στις φτωχες χωρες...

J95 είπε...

Εντάξει, υπενθυμίζω πως πρόκειται για μεταφορά μυθιστορήματος και όχι για ντοκυμαντέρ. Λογικό να υπάρχει μια υπερβολή, αν και κατά τη γνώμη μου οι κυβερνήσεις στην υποσαχάρια Αφρική είναι τόσο διεφθαρμένες που μάλλον υποτιμούνται τα γεγονότα.

S G είπε...

"αν και κατά τη γνώμη μου οι κυβερνήσεις στην υποσαχάρια Αφρική είναι τόσο διεφθαρμένες που μάλλον υποτιμούνται τα γεγονότα."

καλα εδω δεν μπορω να διαφωνησω. Σε χωρες σαν την Νιγηρια η διαφθορα ειναι τοση που η χωρα εγινε φτωχοτερη απο το 70 εως σημερα (σε καμμια αλλη ηπειρο δεν συνανταται κατι τετοιο), με μια ελιτ να τρωει ολα τα λεφτα απο το πετρελαιο (ή διαμαντια, χρυσο κτλ σε αλλες χωρες) και τους ανθρωπους να ψωμολυσσανε...