9.2.05

Καθορισμός προτεραιοτήτων

Σύμφωνα με κάποιους παπάδες, αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες είναι μία ενορχηστρωμένη προπαγανδιστική επιχείρηση με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του λαού για να μην εμπιστεύεται πλέον τους Φαροφύλακες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, που πλέον, αποδυναμωμένοι, δε θα μπορούν να αντισταθούν στις νέες ταυτότητες, το ξεπούλημα του Αιγαίου και άλλες φλέγουσες απειλές για τα Ιερά και Όσια της Ωραίας μας Πατρίδας.

Αναρωτιέμαι τι άλλο χρειάζεται να σας πουν αυτοί οι παπάδες για να καταλάβετε επιτέλους ότι μια ζωή τα Ιερά και τα Όσια της Ωραίας Μας Πατρίδας χρησιμοποιούνται από παπάδες, εθνοσωτήρες και λοιπούς ομοειδείς ακριβώς για να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος από τις λοβιτούρες, τις αλλαξοκωλιές και τα εν γένει καφριλίκια τους:

"Πάτερ τι είναι αυτά που λέγονται για 1 δις στις τράπεζες;"
"Ποιο ένα δισεκατομμύριο; Σύνελθε τέκνον μου, με ψιλά θα ασχολούμεθα; Εδώ μας σβήνουν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες..."

Δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχουν και άνθρωποι που την πατάνε με κάτι τέτοια. ΑΝ υποπέσει κανένας τέτοιος στην αντίληψή σας, ρίξτε του μια σφαλιάρα και εξηγήστε του.

ΥΓ: Η Φύση Είναι Άδικη. (ο μικρός Καρατζαφέρης είναι πιο προικισμένος ηθοποιός από το μεγάλο)
ΥΓ2: Κανένα πρόβλημα με τις αλλαξοκωλιές, όταν όμως προέρχονται από τον #1 ομοφοβικό, πουριτανικό και σεξοφοβικό θεσμό της χώρας είναι κάπως...
ΥΓ3: Ώστε τώρα μας έπιασε ο πόνος για τα προσωπικά δεδομένα, έτσι; Άντε γαμηθείτε ρε υποκριτές!
ΥΓ4: Κάποιος να μαζέψει το Βορίνα, το άτομο εμφανίζεται με μια φωτογραφία ενός δικαστικού στο ένα χέρι και μια φωτογραφία ενός κότερου στο άλλο και τα παρουσιάζει σαν απόδειξη ότι ο δικαστικός έκανε διακοπές στο κότερο!
ΥΓ5: Πραγματικά τα ισοπέδωσε όλα ο Μάκης. Αυτός δεν είναι δημοσιογράφος, είναι χαοτικός τελεστής.
ΥΓ6: Το τραγούδι είναι των "Στίχοιμα", ενός χιπ-χοπ συγκροτήματος που έφαγε μήνυση από τους Θερμοπυλοφύλακές μας.

1 σχόλιο:

Sofia είπε...

Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Αφού ποτέ δεν ξεπεράστηκε το Πατρίς - Θρησκεια - Οικογένεια. Αφού μας βαλανε στο γυψο. Επασχε η πατρίδα παιδιά, ήρθε και ο Αρχηγός (Προεδράρα Καρατζαφέρη) και μας κουτουπώσανε όλοι μαζί ομαδικά. Κράτος - Εκκλησιά - Ακραίοι Τύποι. Τί άλλο θέλετε; Πασάδες ειμαστε. Μπορει να μας έχουν στην από κάτω αλλα τουλάχιστον πρωκτικά ειμαστε ευχαριστημένοι.