2.6.05

Τα μάθατε;

Οι Ολλανδοί ψήφισαν όχι.

Λοιπόν, ας γράψουμε παντελώς τους Γάλλους, έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολα θα βρει κανείς τόσες ανεγκέφαλες ψωνάρες μαζεμένες σε μία χώρα, αλλά από τη στιγμή που ψήφισαν οι Ολλανδοί "όχι" το ζήτημα αλλάζει.

Αποσύρομαι εις τα ιδιαίτερά μου για περισυλλογή.

4 σχόλια:

Phantasmak είπε...

Ώρες ώρες μας κουφαίνεις!

Damsel in Stress είπε...

Γάλλοι και Ολλανδοί βρήκαν ευκαιρία και "βαράνε" τις κυβερνήσεις τους με την παντόφλα. Ανεργία, λαθρομετανάστευση, νεοφιλελεύθερες αποφάσεις για τα ασφαλιστικά τους και τα διάφορά τους ... ήρθε κι έδεσε.

Περιττό να ειπωθεί ότι η σταγόνα που ξεχείλισε τον κουβά ήταν η περίφημη είσοδος της Τουρκίας στην Ε.Ε. Οι εταίροι μας (ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, και οι 24) είναι "φιλότουρκοι" θεωρητικώς και μόνο. Κοινωνικώς ... ούτε να τους ξέρουν. Ειδικά αν μιλάμε και για ένταξή τους ... ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Αμ τάλεγε ο Βαλερύ, τον άκουσε κανείς ποτέ;

Τελικά η άρση του ελληνικού βέτο για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ ήταν η σοφότερη πολιτική κίνηση που έκανε η μαμά πατρίδα τα τελευταία 50 χρόνια και χαμπάρι δεν τόχουμε πάρει.

Πάντως μη σκάτε. Θα μπαλωθεί το πράγμα. Αυτό είναι και το μεγαλείο της Ένωσης. 25 μαλάκες πάνω σ' ένα τραπέζι που ΠΡΕΠΕΙ να καταφέρουν να συννενοηθούν γουστάρουν δε γουστάρουν. Δημοκρατία, ρε πούστη μου!

J95 είπε...

DiS, είσαι ακριβέστατη και σωστότατη όπως πάντα. Δηλώνω πραγματικά γοητευμένος.

Promitheas είπε...

Kαταγοητευμένος δηλώνω κι εγώ: η άρση του βέτο δείχνει ότι οι ελληνοβαλκάνιοι δείχνουμε πού και πού ότι έχουμε χιούμορ.