8.7.05

Ναι...

...δε μας έπληξε που μέχρι μια εβδομάδα πριν τους Ολυμπιακούς ήθελες 3 ώρες να πας από τη Ραφήνα στην Παλλήνη γιατί η Λ. Μαραθώνος (όπως και το 90% των Ολυμπιακών έργων) ήταν ακόμα υπό κατασκευή, δε μας έπληξε που οι ξενοδόχοι στην Αθήνα χρέωναν 500 ευρώ το δίκλινο στη Συγγρού, δε μας έπληξε που οι τοπικοί μπατσοι σε δολοφονούν αν έχεις μισό γραμμάριο φούντα ή δεν έχεις ταυτότητα (προς τεράστια έκπληξη Ισπανών, Ολλανδών και γενικά Ευρωπαίων-Πολιτισμένων ανθρώπων), δε μας έπληξε που χάρη στο μονοπωλιακό ιδιωτικό αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η Ελλάδα είναι ο ακριβότερος αεροπορικός προορισμός της Ευρώπης, μας έπληξε που η Εσπρέσο της Αγγλίας έγραψε ένα μονόστηλο για την επικίνδυνη Ελλάδα, δίπλα στην είδηση για το βρακί του Κάρολου.

2 σχόλια:

xxx είπε...

Froggoyli αν δεις τις τιμές-πακέτα που προσφέρουν τα πρακτορεία στους ξένους θα χτυπιέσαι μια εβδομάδα. Οι υπερχρεώσεις αφορούν μόνον εμάς τους *φέρε μια απ'τα ίδια γκαρσόνι* έλληνες . Και ελλάδα δεν ειναι μόνο η αθήνα ρε συ, ολόκληρη η ελλάδα στέναζε και βαρούσε μύγες...να φανταστείς ότι μερικά ξένα πρακτορεία φρέναραν groups Γερμανών και Άγγλων από το να έρθουν εδώ , πληροφορόντας τους ότι hotels και pensions ήταν όλα γεμάτα,ενώ ήτανάδεια κυριολεκτικά (και δεν τίθεται θέμα μίζας των πρακτορείων μιας και οι τιμές-προσφορες ήταν πραγματικά γελοίες ενώ οι μίζες είχαν αυξηθεί γιαυτόν ακριβώς τον λόγο)

S G είπε...

οταν εισαι σωστος, εισαι σωστος :-)

το πως παρουσιαζεται παντα στην Ελλαδα το τελευταιο κωλοαρθρακι στην χειροτερη εφημεριδα σαν επισημη ανθελληνικη επιθεση των Αγλλων, Γερμανων κτλ ειναι απιστευτο!