14.9.05

Παλληνάρα ολέ

Την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου παίζει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο πρώην(;) εργοστάσιο Καμπά. Είσοδος 15 euro. Προσωπικά ούτε να το χέσω το Θέατρο Βράχων όπου παίζει 2 μέρες πριν.

Επίσης, την Παρασκευή (αυτήν την Παρασκευή, 16[;] Σεπτεμβρίου) πάλι στο πρώην(;) εργοστάσιο Καμπά, παίζουν τα Κρόταλα. Τζάμπα.

[ακριβείς ώρες θα ξέρω αύριο]

Πώς πάμε στον Καμπά [6+1 τρόποι]:
1) Από Αττική Οδό (ρεύμα προς αεροδρόμιο) βγαίνουμε στην έξοδο της Κάντζας, κάνουμε δεξιά, μετά αριστερά, μετά δεξιά (ή απλά ακολουθούμε τις ταμπέλες για Παλλήνη και Λ. Μαραθώνος) και μετά από 100 περίπου μέτρα ο Καμπάς είναι στο δεξί μας χέρι.
2) Από Αττική Οδό (ρεύμα προς Αθήνα) φαντάζομαι είναι κάτι παρόμοιο, δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει ποτέ.
3) Από Λεωφόρο Μαραθώνος (ρεύμα προς Ραφήνα) στρίβουμε δεξιά στο φανάρι της Παλλήνης και στα 50 περίπου μέτρα στρίβουμε δεξιά στο λοξό δρόμο (Λεονταρίου). Ακολουθούμε τη Λεονταρίου, είναι λίγο δύσκολο με όλους αυτούς τους κόμβους της Αττικής Οδού στη μέση, αλλά γενικά όποιος ακολουθεί τις ταμπέλες προς Κάντζα αποκλείεται να μη βγάλει άκρη. Ο Καμπάς είναι στο αριστερό μας χέρι, 100 περίπου μέτρα πριν την Κάντζα.
4) Από Λεωφόρο Λαυρίου (ρεύμα προς Λαύριο) στρίβουμε αριστερά στην Κάντζα, ακολουθούμε τον ηλίθιο δρομάκο της Κάντζας (πρέπει να είναι και αυτή Λεονταρίου, μιλάμε για το δρόμο-λάστιχο) και στο τέρμα του κάνουμε αριστερά και στα 100 μέτρα είμαστε στον Καμπά.
5) Προαστιακός: κατεβαίνουμε στο σταθμό "Κάντζα" και ρωτάμε κάποιο μαλάκα, ουσιαστικά είναι το ίδιο με το (1) μετά την πρώτη στροφή αλλά αντί για 3 λεπτά κάνεις γύρω στο τέταρτο.
6) Λεωφορεία: το 324 έχει στάση κάπου εκεί γύρω. Σημειώνω ότι μένω στην Παλλήνη 15 χρόνια και το έχω δει να περνάει ακριβώς 3 φορές. Το κακό με το 324 είναι ότι πρέπει να το πάρετε από την Παλλήνη, γιατί κάνει κυκλική διαδρομή μέσα στο Δήμο Παλλήνης (ως γνωστόν, η Κάντζα μας ανήκει, γεγονός που τους τη σπάει αφόρητα γιατί είναι τόσο κολλημένοι που σνομπάρουν την Παλληνάρα και το παίζουν Γλυκονεριώτες. ΚΡΑ!).
7) Ταξί: θα σας κλέψουν. Don't do it. Εξάλλου σιγά μη βρείτε ταξί όταν τελειώσει η συναυλία. Θα πρέπει να περπατήσετε μέχρι τη Λαυρίου ή τη Μαραθώνος [βλ. (4) και (2)] και σε όλη τη διαδρομή να προσεύχεστε και πάλι παίζει να υπάρχει ταξί.

6 σχόλια:

ilias n. είπε...

Η Κάντζα ανήκει στα Γλυκά Νερά. Γλυκά Νερά rule. Χα!

J95 είπε...

Όχι, δεν ανήκει στα Γλυκά Νερά. Αν δεν με πιστεύεις, τσέκαρε στις επόμενες εκλογές. Ή μάλλον κοίτα σε ποιο δήμο ανήκουν τα σχολεία της Κάντζας εδώ

Άλλωστε ως λεφτάδες οι Καντζιώτες παίρνουν τη μερίδα του λέοντος στα έργα του Δήμου Παλλήνης.

Και πώς το ξεπληρώνουν; Θεωρούν εαυτούς Γλυκονεριώτες! Καθήκια! Αρνησι.. αρνησιπατριδοτέτοιοι!

(mind you, δεν έχω τίποτα με τα Γλυκά Νερά, μια χαρά περιοχή απ' ό,τι θυμάμαι, δεν είναι δα και... Σπάτα, βρίσκαμε και πολύ εύκολα γκομενάκια εκεί στα νιάτα μας, αλλά
όπως και να 'χει η Παλλήνη είναι ό,τι ανώτερο στον πλανήτη)

ilias n. είπε...

σε παρακαλώ που θα μας συγκρινεις και με τα σπατάνια (:οι μεγαλύτεροι καταναλωτές gel μαλλιών του πλανήτη).
τώρα που μας βάλανε και λεωφορείο για Δουκίσσης Πλακεντίας γίναμε και down town.

J95 είπε...

σε παρακαλώ που θα μας συγκρινεις και με τα σπατάνια

Δίκιο έχεις. Ζητώ συγνώμη που από λάθος στη διατύπωσή μου έδωσα την εντύπωση ότι τολμώ να συγκρίνω τον οποιονδήποτε με τα Σπατάνια ;)

Areth είπε...

Κι εγώ έχω ένα πρόβλημα με το Βύρωνα παρ'όλο που έχω βρεθεί σε μεγάλες συναυλίες εκεί και παρ' όλο που δε μένω στην Παλλήνη, δεν μπορώ να εντοπίσω το γιατί.
Μονάχα το φαμπρικοειδές του χώρου της συναυλίας ωστόσο θα μπορούσε να με προσελκύσει στου καμπά...
Είναι δύσκολη επιλογή.

Συνήθης Ύποπτη είπε...

Καιρός να βάλω βενζίνη στο αμάξι.

:D