8.9.05

word verification is on & το μόνιτορ σαν εργαλείο

Κάποιο τρολ μου έκανε συνολικά 54 σχόλια, μερικά από τα οποία με χυδαίο υπονοούμενο για την κοπέλα μου. Τα έσβησα και ενεργοποίησα το word verification και το σχολιασμό μόνο από χρήστες blogger. Τουλάχιστον να του πάρει καμιά ώρα του μαλάκα αν ποτέ ασχοληθεί να το ξανακάνει, όχι όπως τώρα που πάτησε 50 enter και καθάρισε.

Τέλος πάντων, τα σχόλια τελείωναν με "chicoulata(j95)". Ομολογώ ότι με μπέρδεψε αυτό, αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι: πληκτρολογώντας "chicoulata" στο monitor ανακάλυψα αυτό το μπλογκ. Φαίνεται πως o τύπος τα έχει για κάποιο λόγο πάρει μη αναστρέψιμα με το art attack, το koita_me και διάφορα άλλα γνωστά τρολ της μπλογκόσφαιρας (αποκτήσαμε και τέτοια βλέπετε). Ε, κάποιος από όλους αυτούς νομίζει πως είμαι ο... chicoulatas. Κάποιος που διαβάζει προσεκτικά το μπλογκ μου, αλλά όχι και πολύ προσεκτικά γιατί α) μπέρδεψε τη χώρα στην οποία βρίσκεται η κοπέλα μου και β) νόμισε ότι είμαι ο chicoulatas. Κρίνοντας από το "Σκοτία" και από τη γενικότερη ηλιθιότητα του συλλογισμού, εικάζω πως πρόκειται για τον art attack, αλλά ας του δώσουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Εγώ πάντως δεν είμαι ο chicoulatas και δεν απαιτούνται πάνω από 30 μονάδες IQ για να το καταλάβει κανείς: δε θα ασχολιόμουν ποτέ παραπάνω από 1 ώρα με ένα τρολ και δε θα δημοσιεύα τα προσωπικά στοιχεία κανενός. Εξάλλου βρισιές του τύπου "αδερφές" δε με εκφράζουν. Και τον art_attack μετά τη χυδαία επίθεση προς μία φίλη μου δεν τον διαβάζω και συνιστώ το ίδιο σε όλους.

Εν πάση περιπτώσει, όποιοι κι αν είστε, βρείτε τα μόνοι σας παιδιά. Συνηθίστε στην ιδέα ότι δεν μοιραζόμαστε τις γελοίες εμμονές και μανίες καταδίωξής σας. Άντε γιατί παράγινε. Συνέλθετε λιγάκι γαμώ το βυζί της χελώνας σας!

Από τους σχολιαστές που εκτιμώ πολύ και δεν είναι χρήστες blogger (Γιώργος Στρατής, Γιώργος του reality tape, Αστέρης, *n*xόπαιδα κλπ) ζητώ κατανόηση. Παρακαλώ πολύ όλους τους καλόπιστους σχολιαστές να μην απαντούν σε σχόλια των troll, ει δυνατόν να μην τα διαβάζουν καν. Με το που τα παίρνω χαμπάρι έτσι κι αλλιώς θα διαγράφονται.

[στο μεταξύ δεν καταλαβαίνω και το λόγο να κάθεσαι και να γράφεις τέτοια ενώ o άλλος μπορεί να τα σβήσει πανεύκολα]

8 σχόλια:

dgalanis είπε...

αγαπητέ δημήτρη δεν χρειάζεται να εξηγείς ... εκείνος που σε πονάει καταλαβαίνει... όσο για τα περίφημα τρολς θα σου θυμίσω ένα απόσπασμα από το Τραγούδι του Νεκρού Blogger "Τρολς είναι κι ας κελαιδούν, τρολς είναι κι άς λένε" ... και τέλος : never complain, never explain

Ανδρέας είπε...

"στο μεταξύ δεν καταλαβαίνω και το λόγο να κάθεσαι και να γράφεις τέτοια ενώ o άλλος μπορεί να τα σβήσει πανεύκολα"

Περί ηλιθίων δεν έχεις ακουστά;

hobgoblin είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ttallou είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου.
Εμένα -και- κάτι τέτοιοι με ξενέρωσαν και το 'σβησα το blog.
[Καλώς ή κακώς]τα blogs δεν έχουν το "ρομαντισμό" που είχαν στην αρχή.

Oneiros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Oneiros είπε...

Μη μασάς (όλοι μας έχουμε εδώ και καιρό Blogger accounts για να σχολιάζουμε) και μη δικαιολογείσαι (όχι ότι δε μας νοιάζει, αλλά τους δίνεις και σημασία). Κανείς δεν πρόκειται να σε κακολογήσει επειδή καθαρίζεις την αυλή σου από τις κουτσουλιές' κράτα τα βόλια σου γι' αυτούς που τ' αξίζουν, και άσε τους άλλους να κολλάν στις ξώβεργες.

Damsel in Stress είπε...

Πάντα με εξέπλητε η κακία που κουβαλάνε όλοι αυτοί. Αυτή η αθωώτητά μου πια ...

discolata είπε...

να σου πω την πάσα αλήθεια, κι εγώ τσίτωνα πάρα μα πάρα πολύ, απο τις αρχές ήδη του βίου μου στην μπλογκόσφαιρα με τα τρολόπαιδα.

και ναι, βάζω κι εγώ και σκούπα και φαράσι και ηλεκτρική σκούπα μπορώ να σου πω, πλέον.

όχι, αγάπη μου, δεν χαλιόμαστε εμείς...
δε πα να γράφει καθένας οτι θέλει. όσο υπάρχει το ντιλίτ και η ελευθερία του να κάνει κανείς οτι θέλει στο δικό του μπαχτσέ, δε βαριέσαι....

φιλί ζουμερό και άκρως ηχηρό