25.10.05

ταξίδάκια και τριπάκια

Για τους μισούς περίπου Έλληνες, η φετινή 28η Οκτωβρίου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γεμίσουν ΟΛΑ τα διαθέσιμα δωμάτια ξενώνων και ξενοδοχείων της ηπειρωτικής χώρας και των κοντινών νησιών για τρεις μέρες[*].

Οι άλλοι μισοί θα πρέπει να αρκεστούν σε ψωμί, ελιά και παρελάσεις.

Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι ο μαλάκας της υπόθεσης.

Κατά συνέπεια, είναι πολύ μεγάλος ο πειρασμός αντί για μαλάκας της υπόθεσης, να τη δεις "η σιωπηρή πλειοψηφία που προτιμά την εθνική μνήμη από τις εκμαυλιστικές σειρήνες του καταναλωτισμού".

Τα πιο δυνατά ναρκωτικά είναι νόμιμα.

[*]Δοκιμάστε να κλείσετε αν δεν με πιστεύετε. Προκαταβολικά σας λέω ότι το μόνο που τελικά θα βρείτε είναι κάτι δωμάτια σε λουξ ξενοδοχείο κάπου στα ΒΔ σύνορα της χώρας, 250 ευρώ τη βραδυά... "...μισό λεπτό! Αυτό το σαββατοκύριακο εννοούσατε; Χα χα χα! Μα τι λέτε, αυτό το σαββατοκύριακο είναι τριήμερο"

12 σχόλια:

Sraosha είπε...

Χρόνια Πολλά, ρε. Και Καλά.

Γεώργιος Χοιροβοσκός είπε...

To αυτόν με το προλαλήσαντα!!!

kaltsovrako είπε...

Μήτσουλα, χρόνια πολλά χριστιανό βατράχι!

Αν θέλεις φτηνά - τι φτηνά, ΤΣΑΜΠΑ- ξέρω ένα μέρος στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο. Θα στήσει σκηνή ένα φιλαράκι ,ο Κάρολος. Λέμε να στήσουμε και 'μεις μια δίπλα. Ολη η θεσσαλονίκη θα περάσει απο 'κει. Γαμώ!

Ανώνυμος είπε...

@J95: Χρόνια πολλά και πάλι και να χαίρεσαι το όνομά σου.

@kaltsovrako: :D:D:D

Ανώνυμος είπε...

Εμένα παιδιά να με συγχωρέσετε, αλλά αδυνατώ να ευχηθώ "χρόνια πολλά". α) επειδή αποστρέφομαι παντώς είδος άγευστα ευχολόγια και βου) επειδής βρίσκω ολίγον τι οξύμωρο το να ευχηθώ σε ένα άθεο(?) "βατράχι" χρόνια πολλά επί την ευκαιρία της ονομαστικής του (sic) χριστιανικής εορτής του.
αυτάαα.. (πάντα χωρίς παρεξήγηση)

J95 είπε...

Α για μια στιγμούλα, μπορεί να είμαστε άθεοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα εκμεταλλευτούμε το ότι υπάρχει Η Μέρα Του Δημήτρη.

Chrisa είπε...

Χρονια πολλα!!!!!!!!!!! και ευτιχισμένα γεμάτα από χαρά,υγεία και πολύ χρήμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικά τ' αλέθεις όλα εσύ ε? :)

Idάκι είπε...

Φυσικά και τα αλέθει - τι προσαρμοστικό ον θα ήταν αλλιώς;

Χρόνια πολύχρωμα Δημήτρη, με πολλά... κρουασάν γεμιστά με φράουλα (ή και ένα ατέλειωτο, ό,τι γουστάρεις εσύ), και μπόλικες εκπλήξεις στο διάβα σου. Α, και παραμύθια τίγκα στην αλληγορία ;)

Tero είπε...

[Α για μια στιγμούλα, μπορεί να είμαστε άθεοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα εκμεταλλευτούμε το ότι υπάρχει Η Μέρα Του Δημήτρη.]

kathiki_conditions_apply()

Την είπα πάλι την κακία μου.

Tero

Phantasmak είπε...

Λοιπόν, ο Λάο ξηγήθηκε καλά. Και επειδή ο J95 δεν είναι συγγενής μου και δε θα παρεξηγηθεί αν τον "ξεχάσω" (και όσο για τους φίλους μου μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες, αυτοί δεν παρεξηγούνται έτσι κι αλλιως) δε θα του ευχηθώ χρόνια πολλά.

ΘΑ του ευχηθώ όμως να περάσει τη... "Μέρα του Δημήτρη" όπως γουστάρει, να βγει, να πιει, να πηδήσει... δηλαδή όχι διαφορετικά πράγματα απ' ότι θα έκανε κάποια άλλη μέρα που θα έβγαινε έξω με σκοπό να το κάψει καλά. Πράγμα που αποδεικνύει γενικότερα ότι οι γιορτές είναι σαν τις άλλες μέρες και ξεχωριστή σημασία (βλ. "εορταστικές άδειες") έχει μόνο για τους Δ.Υ.

thas είπε...

Χρόνια πολλά και δημιουργικά. Υγεία-ευτυχία-μακροημέρευση. Πλούτος-δόξα-καταξίωση.Αστάθεια-αταξία-αναρχοαυτονομία.Εμπειριοκριτικισμός-σκεπτικισμός-βατραχομυομαχία.Θειότης-Πνεύμα-Ηδονή. Σεξ-αγάπη-πλουραλισμός. Ξάπλα-Ζωή & κότα. Αμήν.