10.1.05

Εργασία και χαρά

Το μότο μου από σήμερα. Παράπονο: Γιατί να είναι μόνο 15 μέρες οι διακοπές των Χριστουγεννώνανε; Δεν καταλαβαίνουν ότι μ' αυτά και με τ' άλλα θα φέρουνε την Επανάσταση;

(θα πέσει φωτιά να με κάψει...)

Α, α! Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί, αλλά θα το ξαναπώ γιατί εξηγεί πάρα πολλά:

Ό,ταν διαβάζετε/ακούτε μια χοντρομαλακία (του στυλ "οι Εβραίοι είναι απόγονοι των ζελατινοειδών πλασμάτων της Κούφιας Γης και οι Έλληνες απόγονοι των Ελλανίων από το Σείριο"), πριν χαμογελάσετε, λάβετε υπόψη σας ότι κάπου, υπάρχουν κάποιοι που για την ακρίβεια την... πιστεύουν. Οπότε καλύτερα να ανατριχιάσετε.

Πόρισμα (Και Εδώ Είναι Η Ουσία): Όσο πιο χοντρομαλακία είναι, τόσο πιο φανατικά την πιστεύουν.

Η απόδειξη αφήνεται ως άσκηση.

Back to work τώρα. Πρέπει να βγάλω επειγόντως ένα σωρό λεφτά.

1 σχόλιο:

Damsel in Stress είπε...

Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο δίκηο. Παιδί μου, όλοι αυτοί οι βαρεμμένοι που πιστεύουν τις μαλακίες περί Σείριου χρειάζονται ψυχιατρείο. Για να μην αναφέρω την άλλη τη μαλακία περί Εβραίων και Κούφιας Γης. Δεν καταλαβαίνω που πάνε και τα βρίσκουν όλα αυτά τα "επιστημονικά". Αφού είναι γνωστό τοις πάσει ότι οι κάτοικοι της Κούφιας Γης λέγονται Βρηλ και είναι απολύτως υπαρκτοί διότι έχουν βάλει και μικρόφωνα σε μεγάλα βάθη και τους άκουσαν. Και μάλιστα, μου έλεγε κι η Γιάννα ότι ένας τύπος στην TV, καθόλα σοβαρός ... όχι σαν αυτά τα νούμερα που περιγράφεις, είδε ένα Βρηλ σε μια γωνία της Τσιμισκή, άρα φως φανάρι ότι υπάρχουν και σαφώς ΔΕΝ είναι ζελατινοειδείς. Τς τς τς!