15.2.05

"Ποια θα ήτο...

H TYXH THΣ EΛΛAΔOΣ KAI TΩN EΛΛHNΩN Ω ΣAΠIΣMENOI KINAIΔOI EAN H ΠPOKATAKΛYΣMIAIA AΘHNAΪKH AYTOKPATOPIA TOY 9600 Π.X., O ΛEΩNIΔAΣ, O MIΛTIAΔHΣ, O ΘEMIΣTOKΛHΣ, O ΠAYΣANIAΣ, O MEΓAΣ AΛEΞANΔPOΣ, O MEΓAΣ IOYΛIANOΣ O ΠAPABATHΣ TOY AIMOΣTAΓOYΣ MIΣEΛΛHNIKOY XPIΣTIANIΣMOY, O KOΛOKOTPΩNHΣ, O ΣTPATAPXHΣ ΠAΠAΓOΣ KAI TOΣOI AΛΛOI AΓNΩΣTOI EΛΛHNEΣ MAXHTEΣ, ANTI NA ΠOΛEMHΣOYN EKANAN ΔIABHMATA ΠPOΣ ΛEΠPOYΣ EBPAΪKOYΣ ΦAΛΛOYΣ;;;"

σχόλιο: Έλα μου ντε!

15 σχόλια:

Νίκος είπε...

κάνουμε διαβήματα πάλι; όλο χοντράδες κάνουμε! ωραίος καιρός πάλι

Promitheas είπε...

Τι %@#^&%#@ που είναι το ίντερνετ, δεν είχα υπολογίσει ότι θα μου έφερνε όλους τους ηλίθιους μπροστά στον υπολογιστή μου. Όσο πιο πολύ σερφάρω στο Ελληνικόν Ίντερνετ τόσο πιο πολύ φρικάρω με τους ελληνόψυχους σέρφερς.

ΥΓ: Η πίστη στην ύπαρξη αυτοκρατορίας Αθηναίων το 9600 π.Χ. είναι μία απόδειξη ότι το λιβάνι, ο μπάφος και άλλα ναρκωτικά (βλ. εκδόσεις Πελασγός, Νέα Θέσις, Ελεύθερη Σκέψις) προκαλούν ανήκεστες βλάβες.

J95 είπε...

Μα γιατί δεν εκτιμά κανείς την καλλιτεχνική πλευρά του θέματος; "Ω σαπισμένοι κίναιδοι", "λεπρούς εβραϊκούς φαλλούς"... Αυτό είναι καλύτερο και από το Pulp Fiction!

Επίσης ο καλλιτέχνης έχει επινοήσει και τον αγαπημένο μου χαρακτηρισμό, που δείχνει σε δύο λέξεις όλη την κοσμοθεωρία του:
"εβραιομασωνοκινούμενοι σινοτουρανομογγόλοι".

Damsel in Stress είπε...

Το αγαπημένο μου είναι αυτό:

"ΔIA ΠOIA ANYΠAPKTH KAI YΠOYΛH EΛΛHNO(T)OYPKIKH ΦIΛIA OMIΛEITE Ω (T)OYPKOΔOYΛOI TAΛANTOYMENOI EN ΠΛHPEI ΔIAΣTOΛH ΔAKTYΛIKOY MYOΣ MAΣΩNIKOI ΠPΩKTOI;;;"

Χωρίς πλάκα ρε παιδιά ... είναι ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Promitheas είπε...

Μα γιατί δεν εκτιμά κανείς την καλλιτεχνική πλευρά του θέματος;Γιατί, όπως είπε και ο Γέροντας Κουνγκ Όρθοντοξ Φου: ο καιρός γαρ... ΕΓΓΥΣ! (Αυτόν τον καιρό αυτοί οι βλάκες μου τη δίνουν - ένδειξη ότι τους αντιμετωπίζω σοβαρότερα απ' όσο θα έπρεπε.)

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις αυτοί είναι ντιπ για ντιπ τρελλοί!
Όταν διαβάζω τέτοια ποίηση αναρωτιέμαι πώς να είναι η φάτσα του ποιητή

J95 είπε...

> Χωρίς πλάκα ρε παιδιά ... είναι
> ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Ακριβώς! Τώρα ξέρω πως αν θέλω να βρίσω κάποιον μπορώ να τον πω και "ταλαντούμενο εν πλήρη διαστολή δακτυλικού μυός μασωνικό πρωκτό"! :-)

=> Ο τύπος δίδαξε.-

Η Κουρούνα είπε...

Παναθεμά σε, (J95), δε με λυπάσαι;

Έχω δουλειά να παραδώσω και έχω κολλήσει με το www.e-e-e.gr. Ήρθα κι αναφώνησα ως άλλος Χάρρυ Κλυνν, "ο τύπος δεν είναι θεός, είναι ημίθεος". Μη μένετε στις λεξοπλαστικές του ικανότητες, πηγαίνετε και παρακάτω, πηγαίνετε και παρακάτω. Θα διαβάσετε για τον ενδογαλαξιακό πόλεμο: "Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΙΝΑ (ΚΙΝΑ)". Πού είναι το Χόλιγουντ να βγάλει καμιά υπερπαραγωγή;

Ανώνυμος είπε...

άσχετο:
-για την αριστερή στήλη-

ευχαριστώ ;)

Sakis Rizos είπε...

Κατ' εμέ, αυτά τα πράγματα δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά κι απλώς ελπίζω να μην πάμε χειρότερα. Κρίμα πραγματικά.

talos είπε...

Αν θέλετε να δείτε κάτι εξίσου γειάσου αλλά πιο σιχαμερό δείτε το http://pelasgos.blogspot.com/2005/01/blog-post_06.html

(ούτε λινκ δεν είναι να το κάνεις - δεν τόχω κάνει ποστ γιατί δεν είναι να του κάνεις τη χάρη να του προσθέσεις google hits) για να διαβάσετε τα εξής:

ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΟΥ
ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
ΔΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΓΝΑ ΕΡΠΕΤΑ;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΑΠΟ
ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ
ΤΗΣ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ
ΚΙΝΕΖΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ;

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ
ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΓΙΑΧΒΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ;

Δεν ξέρει κανείς αν θα πρέπει να γελάσει ή να τον βουτήξει στο καζάνι με το λίθιο...

Yorgos είπε...

hahah apisteuto! to gilgamesh tis dimiourgikis vwmoloxias!

J95 είπε...

> Κατ' εμέ, αυτά τα πράγματα δείχνουν ότι
> κάτι δεν πάει καλά κι απλώς ελπίζω να μην
> πάμε χειρότερα. Κρίμα πραγματικά.

Αυτά τα πράγματα είναι απλά ο υπερθετικός βαθμός των συμπλεγμάτων και των μυθευμάτων που μας εμφυτεύει η εθνική μας παιδεία. Ο δομικός μύθος της εθνικής μας ταυτότητας απεσταγμένος και επηυξημένος. Η πεμπτουσία του Νεοελλαδικού εθνικισμού. Και όντως δεν πάμε καλά. Εδώ και 180 χρόνια περίπου, με περιοδικά ευχάριστα διαλείματα.

Όσο για τα χειρότερα... υπολογίζω τους τελειωμένους αρχαιόπληκτους γκάο-μπίου σε περίπου 100.000 αυτή τη στιγμή και ο Λιακόπουλος πρέπει να πουλάει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία το χρόνο.

Οι περισσότεροι είναι μάλλον ακίνδυνοι, όπως ο φίλος μου το Γλίτσι που πίνει 10 μπάφους τη μέρα και θεωρεί ότι ξέρει τα πάντα ως Έλλην.

Πάντως είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι περισσότεροι στ' αλήθεια τα πιστεύουν όλα αυτά. Και όσο πιο εξωφρενικά είναι, τόσο πιο φανατικά τα πιστεύουν, το έχω πει και παλιότερα.

Οι δε συγγραφείς, δανείζονται κυρίως από κορυφαίους (νεο)ναζιστές θεωρητικούς και μυθιστοριογράφους, πράγμα που θεωρώ και το χειρότερο στην όλη ιστορία.

Οι δε απόψεις του στυλ "οι Γιαπωνέζοι βασίζουν τη νέα γενιά υπολογιστών στη νοηματική ελληνική γλώσσα", "4000 Εβραίοι προειδοποιήθηκαν για τους Δίδυμους Πύργους" έχουν φτάσει ακόμα και στη βουλή και στα ΜΜΕ, από άτομα όπως ο Πολύδωρας και ο Καρατζαφέρης.

Λύση δεν έχω. Από τη στιγμή που κάποιος θα πιστέψει την πρώτη από αυτές τις μαλακίες είναι σχεδόν χαμένος, δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση μαζί του. Πραγματικά με εντυπωσιάζει αυτό, αλλά είναι αλήθεια.

Όταν κάνω debunking εδώ, το κάνω για αυτούς που δεν τα έχουν πιστέψει ακόμα, δεν τρέφω την παραμικρή ελπίδα ότι θα συνέλθει κάποιος πυροβολημένος και η αλήθεια είναι ότι στα τέτοια μου, αν είναι τόσο αμόρφωτο μαλακιστήρι που να τα πιστεύει ποσώς με ενδιαφέρει αν ζει ή αν πεθαίνει, πόσο μάλλον αν θα πεισθεί.

Σχέδιο Β: Αν οι αρχαιογκαγκά ξεπεράσουν το εκατομμύριο, εγώ ρίχνω μαύρη πέτρα πίσω μου και την κάνω για οπουδήποτε αλλού.

Πάντως το συγκεκριμένο απόσπασμα το παρέθεσα εντελώς για την intrinsic καλλιτεχνική του αξία. Τέτοιο χεσίδι δεν έχω ξαναδιαβάσει ποτέ μου, ο τύπος είναι professional :-)

Sakis Rizos είπε...

Συμφωνώ ότι φταίει το σύστημα της ελληνικής παιδείας για όλα αυτά (και άλλα πολλά!). Νομίζω όμως ότι είναι και κάτι άλλο αυτήν την στιγμή που κάνει πολλούς να τα πιστεύουν ή έστω να τα "πιστεύουν" όλα αυτά. Αβεβαιότητα. Γρήγοροι ρυθμοί. Διάψευση προσδοκιών. Αλλαγή γενικότερα. Έλλειψη της ικανότητας διαχείρισης καταστάσεων...

ΥΓ Μαζί σου στο σχέδιο Β. Έκατομμύριο; Πολλούς βάζεις!

Oneiros είπε...

Από εκφραστικής απόψεως, το όλο Πόνημα (also known as "Untitled Document") μου φέρνει στο νου Ζουράρι (Mitsi-χώστα remix), Κατακουζίνα, Captain Haddock και ολίγον τι (πέρασε και δεν ακούμπησε) από HP Lovecraft (έχει κονέ με Soggoth ο τύπος, δεν εξηγείται αλλιώς να ξέρει τόσα πολλά) και RE Howard (όσον αφορά τους επιθετικούς προσδιορισμούς γεωγραφικής φύσεως). Not bad for a colorblind capslocked bigot.. που δεν ξέρει από σημεία στίξης (τριπλό θαυμαστικό != τελεία).

Για ενδελεχή σχολιασμό του περιεχομένου επιφυλάσσομαι για κάποια άλλη φορά, όταν θα έχω εξασφαλίσει προστασία για τους νευρώνες και το μεταιχμιακό μου σύστημα.