17.3.05

Άου

Κοντεύει να κλείσει τελείως ο λαιμός μου από κάποια άγνωστη αρρώστια. Πονάει σαν διάολος και δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Σε λίγο θα ξεκινήσει φοβερή διασκέδαση με τα νοσοκομεία που λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Βλέπετε σήμερα απεργεί όλη η χώρα ενάντια στην Ακρίβεια.

Η κ. Ακρίβεια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Εγώ δηλώνω ότι αυτοί οι καριόληδες οι ΠΑΣΟΚοι θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει τον πόλεμο φθοράς αύριο και ίσως με μια πιο πειστική δικαιολογία.

2 σχόλια:

Damsel in Stress είπε...

Τι δεν θέλησα να κάνω δηλώσεις καλέ; Θέλησα και παραθέλησα αλλα μου είπαν να βγάλω το σκασμό και πού εθίγην. Και να πεις ότι θάλεγα και τίποτα κακό ... να πάνε να γαμηθούν θα τους έλεγα (εντάξει, με πιό σικ εκφράσεις) και ότι γουστάρω θα κάνω και άμα τους αρέσει αλλοιώς θα ψηλώσω κι άλλο και μαύρο φίδι που τους έφαγε μετά, τα τσόκαρα που θέλουν και έξτρα φράγκα για σινεμά και θέατρα και δεν ξέρω και γω τι άλλα περιττά.

Ουφ, τέλος πάντων. Τι κάθομαι και γκρινιάζω. Σάμπως μπορούν να με κουνήσουν απ' την καρέκλα μου;

ΥΓ: Υπογράφω DiS αλλά το καλλιτεχνικό μου είναι "Ακρίβεια". Απλά, για λόγους σεμνότητας, δεν το αφήνω να διαρρεύσει. Α, ναι! Περαστικά και καλά έξοδα στις αντιβιώσεις.

J95 είπε...

79 ευρώ για γιατρό + 2 αντιβιωτικά. Τουλάχιστον δεν πονάω πια. Έχω πάρει ένα φοβερό παυσίπονο που νεκρώνει τα πάντα, θα γράψω σχετικό Ύμνο.

Ρε συ Ακρίβεια, γιατί δεν ξεκουβαλάς, τόσος κόσμος απεργεί για να σε διώξει. Είναι βέβαια οι ίδιοι που ζητούσαν να καταργηθούν τα νομίσματα των 0.01 και 0.02 EUR γιατί δεν τους βόλευαν. Είμαι σίγουρος ότι δε βλέπουν καμία σχέση ανάμεσα στα δύο φαινόμενα. Κι όμως η σχέση είναι απλούστατη.

Τα Μαθηματικά εκδικούνται: έχεις πρόβλημα με το 5-3.47 ρε φίλε; 0.03 από δω, 0.01 από κει, 0.35 από παραπέρα, τσουπ! Σολιτόνιο ακρίβειας. Το κακό με τα σολιτόνια είναι ότι άπαξ και ξεκινήσουν δε σταματάνε με τίποτα.