18.3.05

Κους κους

Πρέπει να είναι η πιο ηλίθια εκπομπή που έχει γίνει ποτέ. Όπου η ηλιθιότητα υπολογίζεται επιστημονικά σαν ηλιθιότητα = 100N/Σ, με Σ=το άθροισμα του IQ παρουσιαστών και τηλεθεατών που παίρνουν τηλέφωνο και Ν=το σύνολο των παρουσιαστών και τηλεθεατών που παίρνουν τηλέφωνο. (δεν έχει διευκρινιστεί αν οι παρουσιαστές είναι λιγότεροι από τους τηλεθεατές ή το αντίστροφο).

"Ο άντρας μου έμαθε χθες ότι πηδιόμουν με το γιο του". ΣΤ' @@ ΜΟΥ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ!

Το πιο γελοίο απ' όλα είναι η play back μουσική. Όχι απλά play back με τραγουδιστή να ανοιγοκλείνει το στόμα του (που κι αυτό ηλίθιο είναι). Play back σκέτο, με την Καραβάτου να κουνιέται και να κοιτάει ναζιάρικα το φακό.

Σας παρακαλώ πολύ, κλείστε τους. Με ενοχλούν. Επίσης να ψηφιστεί νόμος που να απαγορεύει σε Θεσσαλονικείς να ασχολούνται με τη show biz. Είναι λίγο άδικο, το ξέρω, όμως έχω πραγματικά βαρεθεί κάθε πέντε λεπτά να κατεβαίνει και ένα καινούριο σκατό από τη Θεσσαλονίκη. Αν είναι να γλιτώσουμε τη νέα Λάσπα, ας πάει στο διάολο ο νέος Σαββόπουλος (ο οποίος αν είναι 20 χρόνια μετά να φέρεται σαν τον τωρινό Σαββόπουλο, ας πάει στο διάολο μια ώρα αρχύτερα).

3 σχόλια:

Η Κουρούνα είπε...

Αφού ξανάρχιζες να βρίζεις είσαι αρκετά καλύτερα στην υγεία σου. Σιδερένιος!

Νίκος είπε...

δεν βρίζει, κάνει εποικοδομητική κριτική με σκοπό τη βελτίωση της κοινωνίας μας

(goodbye lenin)

Promitheas είπε...

Δεν κατάλαβα τίποτε αλλά μου άρεσε. Περαστικά, (ρε)!