29.3.05

Τι ωραία!

Όπως όλη η αφρόκρεμα, έτσι κι εγώ φοράω πλέον μόνο DiS. Υποθέτω θα έβαλε και η ΘτΠ το χεράκι της. Δεν ξέρω τι να πω.

[Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να γράψω 5 κουβέντες για την ισθμιακή γραφή, το Τιαχουανάκο, τις γλώσσες του Αμαζονίου και τι μαλάκες που είναι όλοι αυτοί συγκρινόμενοι με τις εκλεκτές μου αναγνώστριες και -τολμώ να πω- φίλες. Κάτι μου λέει όμως ότι δεν πάω καλά, τι σχέση έχει το Τιαχουανάκο με τη DiS, χα! ποιος νομίζω ότι είμαι για να πιστεύω ότι μπορώ να τα συνδυάσω, δεν πάω καλά. Συμπεραίνω λοιπόν ότι απλά έχω πάθει χοντρή πλάκα από τη χαρά μου, η οποία μετριάζεται από το γεγονός ότι σίγουρα κάτι θα με τσαντίσει πάλι μέσα στις επόμενες 12 ώρες.]

Ευχαριστώ πολύ.

(DiS ελπίζω να τα έκανα όλα σωστά μη με μαλώσεις πολύ)

ΥΓ: ξέχασα 4-5 λινκ από την υπερπροσπάθεια να σκέφτομαι σχόλια της μίας γραμμής. Θα τα προσθέσω σύντομα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με γεια, σούπερ το νέο ντιζάιν. Σε ύψη δυσθεώρητα πλέον και η μετοχή της μεγαλοεργολάβας της ελληνικής μπλογκόσφαιρας =)

NickTheCreek είπε...

Με γειες, με γειες τα χρωματάκια μούρλια και το βατραχάκι για φίλημα. Κέντησε η νεαρά. Χαιρετίσματα από το ρυάκι

Sraosha είπε...

Ωω, όντως πολύ ωραίο.

Άντε, με γεια.

Ανώνυμος είπε...

Αααχ, δεν έβαλε μόνο το χεράκι της η ΘτΠ. 4 ώρες μετρημένες καθόταν πάνω από τον κώδικα για να φιάξει το πακέτο κατά τα γούστα της Ξενούλας. Ακόμα πρέπει να γαμοσταυρίζει. Επίσης μούπε να ενημερώσω ότι για χάρη σου τόκανε και όχι για δική μου, που να πάω να πνιγώ, που να πατήσω σκουριάσμένο καρφί, που να με φτύσει ο γκόμενος των ονείρων μου κλπ (εντάξει, δεν τα είπε ευθέως όλα αυτά αλλά με κοίταξε μ' ένα βλέμμα ... σνιφ)

DiS

Ανώνυμος είπε...

Τι θύματα είστε όλοι τελικά. Η DiS σας έκανε ζωολογικό κήπο για να μην γίνετε ποτέ ανταγωνιστές της γκομενάρας που έχει στη σελίδα της. Μη βαράτε, αστειεύομαι.

Μεγάλε, ωραίο το template, ιδίως μετά από εκείνο το πυρετικό κίτρινο (που σε κάποια φάση έγινε και πράσινο χαλασμένης οθόνης). Άντε, και εις ανώτερα.

Επώνυμος Δειλός.

Damsel in Stress είπε...

http://www.olympiacos.org

διορθωσέ το ρημαδοsite της χαράς των ευρωπαίων φιλάθλων (τέτοιο γέλιο που αλλού βρίσκουν;).

Άσχετο αλά δεν έχουν μάθει ακόμα πως να κάνουν το σέρβερ τους να βλέπει σελίδες στη μορφή http://olympiacos.org .. θέλουν και www οι κρεττίνοι.

Η Κουρούνα είπε...

Mε γειες, με γειες, oh yes! Ο βάτραχος είναι όλα τα λεφτά, αν και πρέπει να παραδεχτείς ότι πλέον το μπάνερ του τίτλου αποτελεί παράδοξο. Από τη μια ο βάτραχος που σου'ρχεται να του σκάσεις φιλί, κι από την άλλη η προτροπή να μην το κάνεις.

Nassos K. είπε...

Με γειά! Θα με κάνετε να το αλλάξω κι εγώ τώρα με την Ανοιξη ;-)

Zpi είπε...

Γαμάτο. Εύγε και σε σένα και στην κουρούνα και στους designers που βοήθησαν. Ποιός ξέρει ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να πετάξω κι εγώ καμιά αράχνη για να ολοκληρωθεί ο ζωολογικός κήπος. :-P

Ανώνυμος είπε...

Βαζελοβάτραχε με γειες! Το δίδυμο DiS & ΘτΠ (τύφλα να 'χουν πλεον οι Dolce-Gabbana) χρωματικά εδώ έκανε πολύ καλή δουλειά σε αντίθεση με την κακόμοιρη την Κουρούνα που της φτιάξανε ένα πένθιμο καπιτονέ μοβ! Σαν interface δεν το συζητάμε το Kubrick είναι μακράν καλύτερο από τα έτοιμα templates του blogger.

βαρόμετρο

discolata είπε...

Με γειά! Με γειά!!!!!

σμουτς

Υ.Γ. Τώρα εμένα δηλαδή που μου'ρχεται να σου σκάσω ένα ζουμερό φιλί, πειράζει;