1.4.05

Πρωταπριλιάτικη Ζωολογία

Σε λίγο καιρό θα δείτε κάτι μυρμήγκια να πετάνε. Το ξέρω ότι ακούγεται ηλίθιο, όμως όλα έχουν τη βαθύτερη σοφία τους. Λοιπόν, αυτά τα μυρμήγκια δεν είναι ό,τι κι ό,τι. Είναι πριγκήπισσες και πρίγκηπες. Υποψιάζομαι ότι παίζει μόνο μία πριγκήπισσα και μερικές δεκάδες χιλιάδες πρίγκηπες, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Ελπίζω -για τους πρίγκηπες δηλαδή- να μην ισχύει. Η δουλειά του πρίγκηπα είναι να πετάει σαν ηλίθιος, μέχρι να βρει μια πριγκήπισσα. Τότε επιδίδονται σε έναν τρελό ιπτάμενο χορό, ο οποίος έχει σαν αποτέλεσμα να χάσουν αμφότεροι τα φτερά τους. Στην κορύφωση ο τύπος πεθαίνει, και η πρώην πριγκήπισσα και νυν βασίλισσα έχει μέσα της αρκετά σπερματοζωάρια ώστε να γεννοβολήσει μερικά εκατομμύρια μυρμήκια στα επόμενα δέκα χρόνια, γεγονός που είναι μάλλον προφανές από το ότι λίγες εβδομάδες μετά έχει μια κοιλιά ίση σε μέγεθος με ένα μέσο εν στύσει καβλί ναζιστή και δε μπορεί να πάει πουθενά.

Μπροστά σε όλα αυτά, η λέξη "ξεκώλιασμα" δε χάνει απλά το νόημά της. Η λέξη "ξεκώλιασμα" ψάχνει να βρει μια τρύπα να κρυφτεί και να μην ξεπροβάλλει ποτέ ξανά.

(ειδικά αν σκεφτούμε ότι με έναν ευρύ ορισμό του "ατόμου" τον οποίο προσωπικά ασπάζομαι, όλα αυτά είναι μια μυρμηγκοφωλιά που αυνανίζεται για να αναπαραχθεί)

3 σχόλια:

Damsel in Stress είπε...

Δηλαδή συγνώμη για να καταλάβω. Απ' όλα τα ανοιξιάτικα ζούδια (μελισσούλες, πεταλουδίτσες, πασχαλίτσες) εσύ πήγες και διάλεξες τα μυρμήγκια; Που είναι το χρώμα; Που είναι ο έρωτας; Που είναι οι γαλάζιοι ορίζοντες και οι ήρεμες θάλασσες;

Φτου!

discolata είπε...

Έχω ξεκοιλιαστεί στο γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλιά σματς σμουτς

Promitheas είπε...

...έχει μια κοιλιά ίση σε μέγεθος με ένα μέσο εν στύσει καβλί ναζιστή...
-
-
δηλαδή... μιλάμε... για μια ...πολύ μικρή κοιλιά.