6.5.05

Πρωτομαγιά - A Quicky

Άρα συμφωνούμε όλοι (και εγώ) ότι είναι μαλακία να ζητάμε την πληρωμή της απεργίας, μόνο και μόνο επειδή "έχουμε τα κονέ με την κεντρική εξουσία".

...μένει να συμφωνήσουμε επίσης όλοι ότι είναι μαλακία να μας επιβάλλουν τη μη πληρωμή της υπερωρίας, μόνο και μόνο επειδή είναι η κεντρική εξουσία.

7 σχόλια:

libertarian είπε...

η μη-πληρωμή υπερωρίας είναι κλοπή ακριβώς όπως και το να σε πληρώνουν δίχως να δουλεύεις. Και στις δύο περιπτώσεις σου δίνω κάτι και παίρνω τίποτα ως αντάλλαγμα.

libertarian είπε...

Σε αυτήν την περίπτωση οι κλέφτες είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα θύματα οι φορολογούμενοι.

libertarian είπε...

sorry που γράφω 3 απαντήσεις στην σειρά :)

Για την ακρίβεια η Κυβέρνηση είναι ο κλέφτης, κλέβει τους υπόλοιπους πολίτες για να ευνοήσει τον εκλογικό της στρατό (που είναι κυρίως δημόσιοι υπάλληλοι).

NickTheCreek είπε...

προφανώς η μη πληρωμή υπερωρίας είναι μαλακία, αλλά η εξουσία έχει απαγορεύσει τις υπερωρίες (και στον ιδιωτικό τομέα, υποτίθεται πως ο εργοδότης χρειάζεται άδεια από το υπουργείο Εργασίας), οπότε αν αντιλαμβάνομαι σωστά από νομικής πλευράς όταν κάνεις υπερωρία και δεν την πληρώνεσαι τότε δεν κάνεις υπερωρία. Τέτοια πράγματα φίλε μου στο θαυμαστό Ελλαδιστάν...

Damsel in Stress είπε...

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ θα δουλέψω την περίφημη ημέρα. Κοιμηθείτε ήσυχοι, εγώ* τουλάχιστον ΔΕΝ θα σας κλέψω ...

* μαζί με 2.000 συναδέλφους

libertarian είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
libertarian είπε...

ευχαριστούμε που θα μας κάνεις την χάρη εσύ και 2.000 συνάδελφοι σου να μην σας δώσουμε, με το ζόρι*, κάτι για τίποτα.

Αλήθεια γιατί δεν μπάς για καφέ εκείνη την ημέρα αφού είναι κερασμένος από τα κορόιδα (τους φορολογούμενους)... Αν μπορεί να θεωρηθεί κέρασμα κάτι που γίνεται με εξαναγκασμό (εκτός και αν θεωρείς ότι μπορούν να πούν όχι και να μην σας πληρώσουν)

*κρατική βία