5.6.05

Απογευματιάτικη φραπεδιάΤι Κυριακές αράζουμε με τη sister και αμπελοφιλοσοφούμε. Μας βγαίνει όλη η μικροαστίλα και η γενικότερη ειρωνία, ένας εκνευρισμός που πηγάζει από τη μη ταύτιση ιδεατού και πραγματικού κόσμου που καθημερινά διαπιστώνουμε.

Πάντως για κάτι εφαρμογές σαν το View Your Mind είναι που έχω να κάνω reboot σε Windows πάνω από 2 μήνες. Το Free Software είναι απλά πιο μπροστά, τι να κάνουμε...

12 σχόλια:

DiS είπε...

Κοίτα, όχι ότι δεν κατάλαβα Χριστό απ' το post αλλά να ... κόλλησα στην τιμή του φραππέ. Και η ξάπλα καλή μου φάνηκε. Πότε θα την ρίξετε προς τα μέρη μας για να συμμετάσχουμε και μεις;

J95 είπε...

Δεν έχει κάτι να καταλάβεις, απλώς κάνεις κλικ στην εικονίτσα και βλέπεις όλη τη συζήτηση.

Μετά αν εξακολουθείς να θέλεις να συμμετάσχεις σε τέτοια σκηνικά, τα βρίσκουμε, don't worry :)

DiS είπε...

Πωωωω ... μεγαλείο! Κάργα σουρεάλ. My kind of συζήτηση και είμαι σίγουρη ότι η Κουρούνα θα επικροτήσει γιατί κάπου τα έχει ξαναδεί όλα αυτά.

Y.Γ.: Τσου πούστηδε τσου Κινέζου.

Oneiros είπε...

και στο κάτω κάτω, τι θα το κάνουν το σκατό τα νανορομποτάκια

..δεν είναι αυτό το πρόβλημα, μπορούν να το διασπάσουν σε μέταλλα και nutrients, οπότε θα λυθεί και το πρόβλημα της τροφής (ξέρω, μπλιάχ) και των πρώτων υλών, ως ένα σημείο. Το δέλεαρ της νανοτεχνολογίας (και ειδικά των nanobots) είναι ότι προσφέρει πολλές "εύκολες" και αποτελεσματικές στα χαρτιά λύσεις (που αρέσουν δηλαδή στους πολιτικούς) για την αποτροπή "μαλθουσιανών καταστροφών". Οι κίνδυνοι βέβαια είναι εξίσου θεαματικοί και δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα και ειλικρίνεια ότι είναι ελεγχόμενοι.

Avanti είπε...

Tι σου κάνει η ρημάδα η τεχνολογία!
Κάθε φορά που μπαίνω στο βατραχο-μπλοκ, όλο και κάτι καινούριο ανακαλύπτω. Το βατραχάκι είναι ο τεχνολογικός μου γκουρού
:-)

kkk είπε...

Χμ, περίμενα πότε θα έβγαινε κάτι σαν το View your Mind, ευχαριστώ για το λίνκ (δεν πρόσεξα αλλά μου φαίνεται οτι δεν είδα rpm για RH9 και βαριέμαι τα build, αλλα αυτό αξίζει)

Αυτή την ιδέα (απο ο,τι ξέρω) την είχε πρωτοπαρουσιάσει ο Tony Buzzan, υπο τον τίτλο Mindmaps - ιν δε 70s - εν μέρει σαν εργαλείο για "brainstorming", και για την άσκηση της μνήμης. Δεν ξέρω αν είχε προηγηθεί και κανας άλλος, δεν αποκλείεται.

Πάντως είναι ωραίo συστηματάκι, και θα μπρορούσε να πάρει και μια καλή μορφή σαν ένα χρήσιμο online συνειρμό-wiki, με πλοήγηση σαν τις νέες αεροφωτο του Google (βλ. Laputan Logic, βαριέμαι να ψάξω το link)

Για την μικροαστίλα πηγάζουσα απο μη ταύτιση, κλπ, κλπ, οι Αρχαίοι υμών πρόγoνοι λέγαν "Συν Αθηνά..."

kkk είπε...

j95, Oneire, και λοιποι ύποπτοι υποψιασμένοι,

Φανταζεστε τα μπλόγκ να είχαν ένα τέτοιο σύστημα πλοήγησης;

Δηλαδή ένα γραφικό Overview που να ζωγράφιζε τα πλησιέστερα λινκ; Όπως θα ήταν καταχωρημένα τοπικά ανα σάιτ;

Και για να γίνω λίγο πιο σαφής, μια σελίδα με λίνκς, ως έχουν τώρα τα πράγματα, μας δίνει (στην καλύτερη περίπτωση), μιαν εικόνα Ενος κέντρου, με ακτίνες. Δεν μπορούμε να δούμε, όμως, τα λίνκ των δικών μας λινκ, έστω σε βάθος ενός-δυο επιπέδων.

Gentlemen of the distributed systems world, your call, methinks.

About time you did something useful.

leda είπε...

frappedakia e???
kala re remalia, pali glentia xwris emenaaaaaa....molis er8w 8a sas ftiaksw egw ka8ikiaaaa
xxx
Leda

Oneiros είπε...

Automapping synapse pathways, please wait...
found 125.027 dominant memes
found 23.564.667.123 dangling symlinks
found 6.241.550.230 orphaned nodes
found 80.402 infinite recursions
Brain storm encountered; core dumped

ΥΓ: Κρίμα που δεν υπάρχουν .deb πακέτα για το vym.

null είπε...

θέλω κι εγώ View Your Mindddd

κάποια στιγμή πρέπει να με κάνετε κι εμένα παρέα :-)

kkk είπε...

@oneiros

Γι αυτο είπα [b]distributed[/b] sytems, να γίνονται πολλά επι μερους μικρά core dump, οχι έτσι όλο μονομιας!

J95 είπε...

@null: Δε σε κάνουμε παρέα βρωμερέ προδότη.

(παρ' όλα αυτά αν το ψάξεις το θέμα είναι σίγουρο ότι θα βρεις κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για το τρισάθλιο και ποταπό λειτουργικό που χρησιμοποιείς. Ελπίζω να κάνει πάνω από 3000 ευρώ και να έχει ιό).

:D