10.6.05

metabloggin': @sraosha

Νομίζω πως αυτή είναι η απάντηση που έψαχνες.

9 σχόλια:

so-de-lovely είπε...

Εγω παντως βαριεμαι αφορητα τους κομπιουτεραδες που παθαινουν εμμονες και ψυχωσεις για θεματα που τουλαχιστον για μενα ειναι pure chinese. Επισης βαριεμαι αλυπητα αφορετα και ασυγκρατητα τις μπηχτες και τα υπονοουμενα μεταξυ των "δημοσιογραφων" και των αφεντικων τους δηλαδη please guys I couldn't care less για το αν τη λετε στο αφεντικο σας ή στο συναδελφο σας. Λαχταράω να διαβαζω αληθινες ανθρωπινες ιστοριες εμπειριες ανησυχιες, ονειρα κλπ. Οχι αλλο fake please!
εσυ βεβαια αγαπητε βατραχε παντα - ακομα και στον πλεον για μενα , ακατανοητο κειμενο σου- εχεις μια αυθεντικοτητα που συγκινει.
Ξεχασα να σου πω οτι εγω ειμαι μια κανονικη αγροτισσα με αμπελια, ελιες, μποστανια, τρακτερ, κλπ κλπ.
Τα φιλια μου βατραχε!

J95 είπε...

Τα φιλια μου βατραχε!

Μάγκες, μας τη λένε χοντρά! :)

Oneiros είπε...

Λαχταράω να διαβαζω αληθινες ανθρωπινες ιστοριες εμπειριες ανησυχιες, ονειρα κλπ.

..κι εμείς το ίδιο. So, write them! :-)

Καλή αρχή!

Sraosha είπε...

Νομίζω πως αυτή είναι η απάντηση που έψαχνες

Ναι(;)

Όχι 42(;)

;-)

Lao είπε...

---Λαχταράω να διαβαζω αληθινες ανθρωπινες ιστοριες εμπειριες ανησυχιες, ονειρα κλπ. Οχι αλλο fake please!--

ενώ τα όνειρα, και οι ανήσυχες εμπειρίες είναι πέρα ως πέρα true!!!

............

Damsel in Stress είπε...

Είναι μικρό το μαγαζί της περιοχής μας και οι, μιας κι άνθρωποι είμαστε, μια επαφή με τον παραδίπλα γείτονα θα την κονομήσουμε ή θα την επιδιώξουμε. Και άντε να ξέρει τ' άπλυτά σου ...

Πολυ μπλα μπλα, πάντως ... πάρα πολύ. Και μάλιστα για το τίποτα και για το εφήμερο. Κάτι σαν τις ειδήσεις του Σταρ, γαμώ την εποχή της πληροφορίας μου μέσα!

J95 είπε...

DiS, δε θα σε πείραζε φαντάζομαι να μου εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά 1-2 σημεία που δεν κατάλαβα ένεκα το χανγκ όβερ: από εκεί που λέει "Είναι μικρό" μέχρι εκεί που λέει "γαμώ την εποχή της πληροφορίας μου μέσα!" ομολογώ ότι σε χάνω.

Damsel in Stress είπε...

Μη μου αγχώνεσαι. Και γω τώρα που με ξαναδιαβάζω άκρη δεν βγάζω. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι δεν τα σηκώνω τα βαριά παυσίπονα. Είμαι με πονόδοντο εδώ και τρείς μέρες, με μεσόπονο εδώ και δύο και με δέκατα εδώ και δυό βδομάδες.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
(πες μου ότι αυτό το κατάλαβες γιατί, άντε και πήδηξα απ' το παράθυρο ... που διάολο θα προσγειωθώ που μένω και σε ισόγειο γμτ)

J95 είπε...

Keep cool.