5.10.05

Ο πρώτος άνθρωπος στη Γη ήταν Έλληνας

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, βλέποντας τις αναπαραστάσεις του Homo Erectus (ενός είδους που βρίσκεται αρκετά πιο κοντά στον "Αρχάνθρωπο" των Πετραλώνων απ' ό,τι εμείς), δε δυσκολεύομαι καθόλου να το πιστέψω.

(πρέπει να έχω ξανασχοληθεί με το θέμα, αλλά χθες τα πήρα πραγματικά στο κρανίο με την "αντικειμενική" προσέγγιση του Χάρδα)

7 σχόλια:

Nassos K. είπε...

Είπαμε... χαρδαβΕΛας.

σσσσ...

funEL είπε...

Αντε ξανά ...copy paste (από τη μια σελίδα στην άλλη, δύσκολη η καλογερική)

Το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL χαιρετά τους παροικούντες αυτής της υπόπτου (περί της αρχαιοελληνικής καταγωγής-καθαρότητος αίματος Ιχώρ
γονιδίων κλπ) σελίδος και ενημερώνουμε κατ' εντολή του γέροντος και έπειτα από επείγον τηλεφώνημα του Θεού προς αποκατάσταση της Αλήθειας -ευλόγησον-.
Συνοπτικά σας πληροφορούμε ότι ο Πρώτος Άνθρωπος ήταν ο Υπεράνθρωπος ΕΛ που τον δημιούργησε ο Ορθόδοξος Θεός στον Σείριο. Όμως εξεδιώχθη εκ του Παραδείσου (έκτοτε ο Παράδεισος έγινε Παράδισος) μαζί με τη γυναίκα του τη ΛΑΣ γιατί κλέψαν ένα αυγό από κοινού. Έπειτα έπεσαν στη γη σαν άγγελοι ΕΛοχείμ ενώθησαν με τους αυτόχθονους κλπ (γνωστή ιστορία του Ενώχ του Σακκέτου-Πακέτου, όπως πολύ σωστά και επιστημονικότατα αναφέρει η Αγία Γραφή. Εννοείται ότι όλα τα υπόλοιπα περί εξέλιξης κλπ είναι μιαρή σκοτεινή Σιωνιστική συνομωσία με αρχηγό τον Νεοταξίτη Αντίχριστο Δαρβίνο.
Ο Χαρδαβέλας προχωρεί στο ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ που χάραξε ο Οδηγός Λιάκουρας και ίσως στο μέλλον προαχθεί και αυτός σε Οδηγό-Προφήτη.
HEIL UBERMENSCH LIAKO. GOTT MIT UNS

talos είπε...

J95: Βλέπεις Χαρδαβέλα; Συμπεραίνω ότι ή έχεις τάσεις μαζοχιαμού ή σου αρέσει να τα παίρνεις στο κρανίο. Εμένα μου το έχει απαγορέψει ο γιατρός μου, άσε που πετάω αντικείμενα στην οθόνη και πρέπει να σκουπίζω τα κομμάτια μετά.

Νίκος είπε...

τα είπα και σε ένα άλλο μπλογκ για το πόσο πολύ στέκει σε λογική η φράση "ο πρώτος άνθρωπος ήταν έλληνας"... ο πρώτος άνθρωπος το πολύ πολύ να χαιρόταν που δεν τον έκαναν κεμπάπ οι δεινόσαυροι ή ότι άλλα ζωάκια υπήρχαν τότε. Από την άλλη, παίζει να εννοεί ότι ο πρώτος άνθρωπος ήταν έλληνας δηλαδή εξωγήινος από το Σείριο οπότε αλλάζει το πράγμα.

Ο Χίος και ο Χαρδαβέλας είναι νομίζω κεφάλαια της ελληνικής πραγματικότητας - κυρίως γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τους βλέπουν.

isos είπε...

Το απόλυτο ....... εκπομπή Χαρδαβέλα με Λιακόπουλο … την άλλη ημέρα ξεκινάει η επανάσταση των ΕΛ ........Μετά μπορώ να .........

Φοινικιστής είπε...

Ο ναύαρχος στην εκπομπή του Χαρδ. ήταν όλα τα λεφτά.

:-)

J95 είπε...

τα είπα και σε ένα άλλο μπλογκ για το πόσο πολύ στέκει σε λογική η φράση "ο πρώτος άνθρωπος ήταν έλληνας"...

Ύπαγε οπίσω μου σιωνιστικό σκουλήκι! Αληθές το εθνικόν εστί.