8.12.05

prior art

Ας σημειωθεί πως σήμερα στις 8/12/2005 είχα πρώτος την ιδέα για το διάφανο στρώμα με φερμουάρ και εγκάρσια (επίσης διάφανη) ψευδοτομή. Κάτι τέτοιο δηλαδή:
Τώρα δε μπορεί κανένας να πατεντάρει τα στρώματα που θα μας σώσουν :)

12 σχόλια:

---. είπε...

Ξέχασες παντόφλες καρέκλες και αρκουδάκια διάφανα. Ειδικά τα αρκουδάκια.

Idάκι είπε...

OK, ΣΙΓΟΥΡΑ έχω χάσει επεισόδια!!!

Kαι πότε μπαίνει στη φάση παραγωγής; :P

araxtos είπε...

συμφωνώ απολύτως

J95 είπε...

μπράβο καμάρι μου! Για μια ακόμη φορά με έκανες να δακρύσω από συγκίνηση!

ΟΚ περιττό να σου πω πως όταν είδα αυτό το σχόλιο στο η-μέιλ μου νόμιζα πως πήγαινε για το προηγούμενο ποστ και λέω "πάει, έληξε: η τωρινή μου ζωή είναι η τιμωρία μου που στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν μία από αυτές"

@id αναφέρομαι φυσικά στο μέγιστο κοινωνικό θέμα του τι έχουν μέσα τα στρώματα. Όπως μας έδειξε χθες ο φίλος μας ο κ. Ευαγγελάτος που μας αγαπάει έχουν ό,τι σκατά μπορείς να φανταστείς (π.χ. ματωμένα νεκροσέντονα από νοσοκομεία). Σκέφτηκα λοιπόν πολύ πώς θα τη βγάλουν καθαρή οι στρωματάδες, συμπέρανα πως όποιος βγάλει αυτό το πράγμα θα χεστεί στα λεφτά και αποφάσισα να τον εμποδίσω να το πατεντάρει καταθέτοντας prior art στο ανοιχτό Ιντερνετ. Με λίγα λόγια πάλι έσωσα το κοινωνικό σύνολο από την αδυσώπητη εκμετάλλευση. Δεν κάνει τίποτα, just doing my job (και με αυτά τα λόγια υψώνω τη γροθιά και απογειώνομαι πιο γρήγορα από τη σφαίρα ενώ το πλήθος κοιτάζει με θαυμασμό κι ευγνωμοσύνη).

Tero είπε...

Είναι τώρα ΑΥΤΟ σχέδιο διπλωματούχου μηχανικού;

Πίσω στα αμφιθέατρα!

Tero

Υ.Γ. Συγγνώμη για τη τρέλα που με δέρνει, αλλά όταν βλέπω κατασκευαστικά σχέδια με πιάνει κάτι... ψυχολογικό τραύμα από τους 2 τελευταίους μήνες.

funEL είπε...

Συμβάλλοντας στο κοινωνικό έργο του βατραχέα αισθανόμεθα την ιεράν υποχρέωση να συμβάλωμεν στο κοινό καλό αποκαλύπτοντας το σχέδιον της μεταφυσικής ορθόδοξης τριαδικής κάνουλας υδραργύρου

funEL είπε...

... καθως επίσης και μερικά Σχέδια του Θεού, του ανηψιού Του και του εξοχικού Του

εεεε??

Idάκι είπε...

Κόντεψα να βγάλω εισιτήριο για αύριο... αποκαλύπτουν τέτοια σημαντικά για τη ζωή μας αίσχη στην Ελλάδα και εγώ ΛΕΙΠΩ;

J95 είπε...

Είναι τώρα ΑΥΤΟ σχέδιο διπλωματούχου μηχανικού;

Άκου να σου πω τα σχέδια είναι μπακαλίστικα πράγματα. Εμείς είμεθα θεωρητικοί.

(και δεύτερον την ανάμνηση που είχες εσύ πριν 2 μήνες την είχα εγώ πριν 8 χρόνια και ναι θυμάμαι πόσο λύσσαγε ο καθηγητής να είναι ακριβώς 15 μοίρες τα βελάκια και έχω να δηλώσω -έστω και καθυστερημένα- στον κύριο:
α) Το Autocad γιατί το φτιάξαμε; Για να εξακολουθήσουμε να σχεδιάζουμε με κάρβουνα σε τοιχώματα σπηλαίων;
β) Έχω δει κανονικό, επίσημο, εγκεκριμένο από την Πολεοδομία σκαρίφημα ηλεκτρολογικής εγκατάστασης που 1ον θα κοβόταν με 2 στο Πανεπιστήμιο και 2ον ήταν τρομερά πρακτικό, κατανοητό και κομψό)

@thanos είσαι Αθήνα δηλαδή ή τραβάς το γνωστό αμερικάνικο "τι; πάλι θες να πας για Χριστούγεννα στους δικούς σου; Καλά, πέρυσι δεν πήγες;"...

vasvoe είπε...

πού σκατά μπορεί να σε βρει κανείς;;

ένιγουέι τώρα μόλις είδα την ερώτησή σου σε ένα άλλο μπλογκ με ποστ περί ομοιπαθ. δεν ξέρω αν ήταν πενταετής δοκιμαστική περίοδος αλλά ναι τα έκοψε το κράτος το καλοκαίρι από την "βασική κάλυψη" μαζί με άλλα 4-5 εναλλακτικά, όταν γυρίσω μπορώ να κοιτάξω τη λίστα ή να σου πω πού να τα βρεις αν ξέρεις γερμανικά ή γαλλικα ή ιταλικά. Βέβαια μπορείς να κάνεις "εξτρα κάλυψη" που πληρώνει κάποιο ποσοστο μάλιστα οι ασφαλιστικές "πρόσφεραν" να χορηγήσουν αυτή την έξτρα κάλυψη χωρίς ιατρικές εξετάσεις για ένα περιορισμένο διάστημα (στην βασική κάλυψη είναι υποχρεωμένοι να πάρουν όποιονδήποτε αλλά στην έξτρα με τα δικά τους κριτήρια). Περιμένω να δω τί θα γίνει με τους γιατρούς με αυτή την ειδικότητα.
Το κουλό είναι ότι στη βασική κάλυψη άφησαν π.χ. την κινέζικη ιατρική και κάτι άλλα που δεν τα έχω ξανακούσει μάλλον λόγω βελονισμού που είναι δημοφιλής εναλλακτική θεραπεία (για να κόψεις το κάπνισμα π.χ.) από αποτελεσματικότητα δεν ξέρω τί έχει δείξει. Εγώ το κάπνισμα το έκοψα γιατί αλλιώς δεν με φίλαγε ο άντρας μου... η πιο αποτελεσματική θεραπεία ...

Tero είπε...

[Το Autocad γιατί το φτιάξαμε; Για να εξακολουθήσουμε να σχεδιάζουμε με κάρβουνα σε τοιχώματα σπηλαίων;]

Πές τα, γαμώ το κέρατό μου! Πές τα!

Η πλάγια γραφή των 75 μοιρών τι σου λέει; Τις Italic γραμματοσειρές γιατί τις έχουμε;

Tero

Y.Γ. Η απόλυτη ειρωνεία είναι ότι (τουλάχιστον στο ΑΠΘ) μας έχουν να μαθαίνουμε χειρισμό AutoCAD και "good" old fashioned σχέδιο με κόλλες Schoeller A2, ραπιδογράφους και όλα τα σχετικά... διότι η παράδοση είναι παράδοση, αυτή ξέρουμε, αυτήν εμπιστευόμαστε!

Rodia είπε...

Το "διάφανο υλικό" τι είναι..? Νερό..?

Αν ναι, πρόκειται για ομοιοπαθητικό (!!!) στρώμα βατράχου?:-Ρ χεχε..