2.1.06

2005-12-30@The Mall

1) Πρέπει να γαμάει πολύς κόσμος κάθε μέρα χάρη στο The Mall. Με αυτούς τους ρυθμούς, σε 3-4 μέρες ΟΛΑ τα πιτσιρίκια του λεκανοπεδίου θα έχουν εμπεδώσει το "make love not war" και η διαμάχη βου-που/δου-που θα έχει λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
2) Σκέφτηκα ότι παίζει να είμαι αγοραφοβικός, όμως μετά συνειδητοποίησα ότι με τόσο πολύ κόσμο, ανώμαλοι είναι μάλλον αυτοί που δε φρικάρουν.
3) Είδα ένα γέρο που προσπαθούσε να καταλάβει τι του γινόταν, στα πρώτα 2 μέτρα μετά την πόρτα. Γύρω του κόσμος έμπαινε κι έβγαινε με ρυθμό 5 ατόμων/sec. Κατά τη γνώμη μου ο παππούς ζούσε εκείνη τη στιγμή το πνευματικό αντίστοιχο της εμπειρίας ενός παλαιοημερολογίτη παπά, αν τον ποτίσουν με acid και τον διακτινίσουν στη γέφυρα του Εντερπράιζ εν μέσω εκατομμυρίων ζόμπι. Κάποια μέρα θα είμαι κι εγώ 70 χρονών και ένας διάολος ξέρει πόσο γρήγορα και περίεργα θα είναι όλα γύρω μου.

Κατά τα άλλα: βαρετό.

Και πολύ φθηνό κόλπο ΙΜΗΟ να πρέπει να διασχίσεις σχεδόν όλα τα μαγαζιά προκειμένου να πας από τον έναν όροφο στον άλλον. Και έπρεπε να είχε περισσότερες ταμπελίτσες που να λένε πού είναι το Fnac.

Αυτά. Ήθελα να γράψω κάτι μαλακίες για τα εξελικτικά φαινόμενα αλλά βαριέμαι.

Προτεινόμενη βιβλιογραφία: "The Mall-άκας".

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ φθηνό κόλπο ΙΜΗΟ να πρέπει να διασχίσεις σχεδόν όλα τα μαγαζιά προκειμένου να πας από τον έναν όροφο στον άλλον.

Τελικά είμαι πολύ αθώος (=κορόιδο). Εγώ νόμιζα πως απλά ήταν κακή σχεδίαση και αναρωτιώμουν πως το επέτρεψαν. Μισή ώρα για να πας τον 1ο στον 3ο. Όσο για τους ανελκυστήρες, μου θύμιζουν τις αναμονές των λεωφορείων του ΟΑΣ στη στάση (ατελείιιιωτες ώρες και όταν έρθει είναι γεμάτο).

Πιστεύω πως μετά τις γιορτές και την αρχική περιέργεια σιγά σιγά το μέρος θα παρακμάσει.

Phantasmak είπε...

Μπα, θα έρχονται κι απ' την επαρχία να το δουν.

Πάντως πρέπει να φύγει τουλάχιστον ένα απ' τα διπλανά καταστήματα στο FNAC κι εκείνο να επεκταθεί στο χώρο που θα ελευθερωθεί. Βασικά δε θα με χαλαγε όλο το Mall να ήταν ένα τεράστιο FNAC.

Sarasides είπε...

Εν ονόματι του πολυώνυμου και πολύφερνου άγγελου εκδικητού σας φανερώνω τα εξής:
Και μόνο που ασχολείστε με τα δίαφορα εβραιοκαλικατζαρίστικα πολυκαταστήματα του διαβόλου, ενώ θα έπρεπε να σας αποασχολούν μόνο τα ιερά βιβλιοπαντοπωλεία των υφ' ημάς προφητών και αφοσιωμένων υπηρετών της απύθμενης βλακείας, υποπίτετε στο θανάσιμο αμάρτημα της εβραιοκουλτουροκαλικατζαροχθονίασης.
Για να μην σας περιλάβει η ρουφαία του αρχαγγέλου και η κατάρα του χλευάσμιου γέροντομάνατζερ +Εblog=,
συνέλθετε!
Όσο είναι καιρός, διότι επιστρέφει οσονούπω ο Υιός και λόγος του καημού, και θα σας ξηγηθεί αλμυρό φιστίκι!

0comments είπε...

j είσαι γίγαντας όπως πάντα!
Φιλιά και καλή χρονιά!

thas είπε...

XRONYAPWLATZAIHNAEINTHΦΑΟΙΒKEKALIHRONOIANAEHOUMEΣΤΟΗΟSMOYYNEIDHMHOURGOIAAINWSENOXLEITYKOYANORTHOΓΡΑFOUPΙΔΙWMATOSDIOTYDENBORWNAEYXITHWSHMVATOIKASAIKAPHONPOUZITAINAEPISTREPSOYMESTIGRAMIKOIBIFGIOUΝΟΟΥΓΟΥΑΤΆΗΜΙΙΙΝ.

thas είπε...

Τα διέλυσε όλα. Μπορείς να το διαγράψεις...

J95 είπε...

ΜΕΤΙΠΟΤΑ

Thrasos είπε...

μέτρησε Thas πώς το έκανες αυτο?

J95 είπε...

3000 ετών τρόπος γραφής σε σημερινό μέσο που βασίζεται πολύ στην ύπαρξη delimiters για να κάνει ένα rendering της προκοπής.

Υποψιάζομαι ότι αναφέρεστε σε επιπλέον ειδικά εφέ που απαιτούν Internet Explorer ;)