15.1.05

Το καλό πράγμα αργεί

Πέρασαν μόλις 21 χρόνια, αλλά η Δικαιοσύνη μας τελικά τα κατάφερε και αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη και κατά συνέπεια απαγορεύεται οι Τούρκοι της περιοχής να αυτοαποκαλούνται Τούρκοι. Για λόγους εθνικής ασφαλείας.

Προσεχώς:

Προβλέπω ανθελληνική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Προβλέπω φοβερή κλάψα.

Προβλέπω εξαιρετικά καλή θέση του όλου σκηνικού σε ανθελληνικές εκθέσεις από το Στέητ Ντηπάρτμεντ και άλλα όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού, αν στο μεταξύ κανας μπάτσος δε βράσει κανα μετανάστη ζωντανό.

Προβλέπω τον Καρατζαφέρη να σκούζει για τους εβραιοκινούμενους ξένους (αρχίδια δεν έχουμε αντισημιτισμό, αν το ξαναδιαβάσω σε κανένα blog θα τα πάρω σοβαρά στο κρανίο).

Επίσης προβλέπω απόφαση που θα καταργεί το νόμο της βαρύτητας, αρκεί κάποιος να επικαλεστεί λόγους εθνικής ασφαλείας.

Δεν προβλέπω δείχνοντας στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αποκτήσουμε κατανόηση για την επιμονή των Τούρκων να μην επιτρέπουν στον Οικουμενικό Πατριάρχη να αυτοαποκαλείται Οικουμενικός για λόγους εθνικής ασφαλείας. Ως γνωστόν μόνο αν είσαι γνήσιος απόγονος του Περικλάκια μπορείς να αρνείσαι με δικαστικές αποφάσεις το αυτονόητο. Αν είσαι Μογγολική Ορδή απαγορεύεται να κάνεις κάτι τέτοιο, ειδικά σε βάρος απογόνων του Περικλάκια.

Δεν προβλέπω δείχνοντας στοιχειώδη αξιοπρέπεια να απαγορέψουμε και στο Αμερικανικό κολλέγιο να αυτοαποκαλείται Αμερικανικό, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αναγνωρισμένη Αμερικανική μειονότητα στην Αγία Παρασκευή. Ως γνωστόν οι Αμερικάνοι μπορούν να μας ισοπεδώσουν πατώντας κατά λάθος μισό κουμπί και εξάλλου μας κάνουν ό,τι θέλουν ούτως ή άλλως οπότε δεν υπάρχει καμία εθνική ασφάλεια να υπερασπιστούμε. Ακόμα και ο πιο βαρεμένος εθνικιστής το αναγνωρίζει κατά βάθος.

btw:

"Δεν αναφέρθηκαν για το 2004 επιθέσεις εναντίον θρησκευτικών στόχων από τρομοκρατικές οργανώσεις στην Αλβανία", λέει η έκθεση του Στέητ Ντηπάρτμεντ.

"Δεν αναφέρθηκαν για το 2004 επιθέσεις εναντίον θρησκευτικών στόχων [στιγμιαία παύση, αναλογισμός του μεγέθους του θράσσους που χρειάζεται για να διαστρεβλώσει ένα κείμενο που κρατάει μπροστά στην κάμερα, υπενθύμιση στον εαυτό του ότι οι πελάτες του έχουν ούτως ή άλλως IQ ραδικιού, ακάθεκτη συνέχεια:] στην Αλβανία", μεταφράζει ο τηλεμάρκετινγκ εθνοσωτήρας Λιακό. "Να τα καθίκια οι Αμερικάνοι, άρα στάνταρ ελέγχονται από τους Κακούς Εβραίους", συμπεραίνει το κωλοεθνίκι που βλέπει.

Άντε, πότε θα χιονίσει να μη βλέπω αυτή τη μαλακία γύρω μου;

1 σχόλιο:

Damsel in Stress είπε...

Είναι μεγάλη η ιστορία της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Κατ' αρχάς, ως μειονότητα δεν υπήρξε ποτέ αμιγώς τουρκική. Κατά δεύτερον, το τι είναι τελικά είχε πάντα να κάνει με τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας. Όταν η κάθε χώρα ξύπναγε στραβά και έβαζε μπρος τον "επεκτατικό" ή "αμυντικό" μηχανισμό της, η μειονότητα υποχρεώνονταν να γίνει "τουρκική" (το επέβαλε κάποτε η ελληνική πλευρά για τους τότε συντρέχοντες πολιτικούς λόγους), "μουσουλμανική" (μια απ' τα ίδια) και τελικά καταλήξαμε, μετά από διμερή συμφωνία να αποποιηθούμε εμείς την ελληνική μειονότητα της Πόλης και να αποποιηθούν οι Τούρκοι την τουρκική μειονότητα της Θράκης. Γνωστά όλα αυτά, τα ξέρεις και τα ξέρω. Τώρα, η απόφαση του δικαστηρίου ...

Ως απάντηση, αν υπάρχει, θα φέρω την απάντηση των Τούρκων, όσον αφορά το Δικαστήριο της Χάγης: "Δεν θ' αφήσουμε ένα μάτσο Πολωνούς, Βέλγους και Ολλανδούς δικαστές να αποφασίσουν τι θα κάνουμε εμείς με τη χώρα μας".

Κάτσε να φτάσει το θέμα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και, που ξέρεις; Ίσως το πόρισμα μας φέρει προ εκπλήξεως, όχι απαραίτητα δυσάρεστης ...