19.1.05

Sic transit gloria mundi

Ανοίγω λοιπόν χθες πρωί-πρωί την τιβί... σόρι, ανοίγω χθες γύρω στις 12:00 την τιβί:

MEGA: χαζοχαρούμενες αηδίες. btw η Σαμπρίνα είναι τραγικά παράφωνη.
-ζαπ-
ANT1: χαζοχαρούμενες αηδίες.
-ζαπ-
ALPHA: η χαρά της τρελοκαμπέρως. (θυμήστε μου μια μέρα να ασχοληθώ με αυτά τα βλήματα)
-ζαπ-
ALTER: Ό,τι να 'ναι.
-ζαπ-
STAR: ΟΛΕ με τη Ρούλα Κορομηλά.

Προφανώς τα λέω με φθίνουσα σειρά προτίμησης. Λοιπόν, μοιραία κατέληξα στην απολύτως τελευταία μου επιλογή, δηλαδή ΟΛΕ. Υπό κανονικές συνθήκες θα το παράταγα και θα έφευγα (το μόνο που θέλω το πρωί είναι να πιω καφέ), αλλά βλέπω να περνάνε από κάτω τα γραμματάκια:

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΟΛΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

(!!!!)...

Καρακαταεννοείται
ότι κόλλησα. Προς το παρόν η Ρούλα μίλαγε με το Βογιατζή. Χαχαχά, χουχουχού. Μετά γίνεται διαφημιστικό διάλειμα και η Ρούλα αφήνει προσωρινά το Βογιατζή και πάει μόνη της στο κεντρικό πλατώ, εκεί που έχει τη γιγαντοοθόνη. Αμέσως λοιπόν η γιγαντοοθόνη δείχνει ένα αντρικό περίγραμμα με ένα τεράστιο "?" και η Ρούλα αρχίζει και ξεχέζει 2 (ή τρεις ή και περισσότερους) "ακατανόμαστους" (σύμφωνα με τη δική της διατύπωση).

Ο ένας ακατανόμαστος (και μάλλον η αφορμή του όλου πράγματος) προφανέστατα ήταν ο Θέμος. Οι υπόλοιποι ήταν (μάλλον) ο Σαρντίνι, ο Περρής και ίσως και ο Μικρούτσικος. Τα 'χωνε, τα 'χωνε και τελειωμό δεν είχε. Επίσης δεν είχε ειρμό, αυτοσυνέπεια και άλλα πολλά που είθισται να χρησιμοποιούνται από έναν ομιλητή όταν θέλει τουλάχιστον να τον καταλαβαίνουν οι ακροατές του.

Βασικά δε θα το αποκαλούσα ξέσπασμα. Θα το αποκαλούσα παραλήρημα. Αν η Ρούλα στόχευε στο να δείξει στο Θέμο ότι δε μπορεί να την κοροϊδεύει πλέον, μαλακία έκανε. Αντιθέτως, του αύξησε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ το διαθέσιμο υλικό. Γενικά, όσοι από εσάς χάσατε το ξέσπασμα επειδή είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε, μπορείτε να το δείτε τη Δευτέρα στο Θέμο. Στοίχημα ότι θα το παίξει σχεδόν όλο.

Τέλος πάντων, μια και οι σκοτεινές λεπτομέρειες της υπόθεσης μου διαφεύγουν, θα περιοριστώ σε μία υψηλού επιπέδου παρατήρηση:

Είναι γνωστό ότι η Trash TV είναι το καταφύγιο του κάθε πικραμένου τηλεπαρουσιαστή. Όσο λιγότερο πέφτουν οι μετοχές σου ή όσο πιο μεγάλη απόδοση προς τιμή θέλεις, τόσο περισσότερο αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με Trash TV. Εύκολα λεφτά: φέρνεις κακομοίρηδες, ξεφτιλίζονται, ο κόσμος κολλάει, λεφτά.

Από τη στιγμή που αναγκάζεσαι να εφαρμόσεις αυτή τη λύση ενώ πριν 1-2 χρόνια την έφτυνες στα μούτρα και πιφ πιφ πιφ, παναπεί ότι οι δουλειές δεν πάνε καλά, αλλά πάει στο διάολο. Τουλάχιστον δε θυσιάζεις τη δική σου αξιοπρέπεια για λίγη τηλεθέαση. Θυσιάζεις των κακομοίρηδων.

Από τη στιγμή όμως που αναγκάζεσαι να παίξεις και το ρόλο του κακομοίρη που ξεφτιλίζεται στην ίδια σου την εκπομπή, παναπεί ότι οι δουλειές δεν πάνε κα-θό-λου καλά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: