17.5.05

Παρακμή 2

Έβλεπα τώρα στην Τατιάνα τρεις ομοιοπαθητικές να τη λένε σε κάποιον σπουδαίο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Νομίζω τον είπανε και ψεύτη σε κάποια φάση. Μετά βρίσανε όλες μαζί (και η Τατιάνα) τον πρόεδρο της Ελληνική Ομοιοπαθητικής Εταιρίας, διότι ως φάνηκε δεν ήταν καν εκπαιδευμένες ομοιοπαθητικοί.

Το Κατεστημένο τις πολεμά. Γιατί έχουν ανακαλύψει το χάπι του έρωτα, που λύνει όλα τα προβλήματα των ζευγαριών. Για την ακρίβεια όχι το χάπι του έρωτα (έτσι ισχυρίζονται οι Εχθροί που θέλουν να τις γελοιοποιήσουν), αλλά το χάπι της Ζωής. Το χάπι του έρωτα είναι απλή υποπερίπτωση.

Αρχίζω να έχω την εντύπωση πως αυτές οι μεσημεριανές εκπομπές είναι σκέτη καταστροφή. Στο μαγγανοπήγαδο της κοινωνίας, βολεύει να τις βλέπετε σαν ιδιαίτερα ενοχλητικά ποντικάκια που χέζουν στον κουβά.
----------
Κατά τα άλλα ο Αραχτός μας εξιστορεί τα παθήματα του Ταρζάν με τη στέρφα Τζέην. Θα πρέπει να αισθάνθούμε κατανόηση για την κακομοίρα τη Τζέην. Στη Βικτωριανή Αγγλία που ζούσε η μάνα της, οι εκτρώσεις ήταν παράνομες σε αντίθεση με το να γαμάς το υπηρετικό προσωπικό σου. Έτσι η μάνα-Τζέην βρέθηκε έγκυος στα 13 της από το γιο του αφεντικού και έτσι πολύ σύντομα από βοηθός καμαριέρας κατέληξε ζητιάνα στο Σόχο. Η μικρή Τζέην είχε συνολικά 43 "πατριούς", 39 από τους οποίους ασέλγησαν πάνω της με μία αξιοθαύμαστη ποικιλία τρόπων ενώ όλοι ανεξαιρέτως την κοπάναγαν, την ώρα που η μάνα-Τζέην "ζητιάνευε" σε φθηνά καμπαρέ για να θρέψει τέκνο και Τεκνό. Δεν είναι να απορείς συνεπώς που η Τζέην τα έφτιαχνε συνέχεια με ρεμάλια για τα οποία η λέξη "προφύλαξη" ισοδυναμούσε με τη δήλωση "έχω σύφιλη". Όταν στα 18 της έμεινε έγκυος, για πρώτη φορά στη ζωή της πήρε τη σωστή απόφαση. Και τώρα που ο Ταρζάν θέλει παιδιά κι ας κάνει ότι δείχνει κατανόηση γιατί σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους την αγαπάει στ' αλήθεια και αυτή τα έχει καταλάβει όλα αλλά κάνει ότι δεν τα έχει καταλάβει και παλεύει με τον εαυτό της να δεχθεί ένα ξένο παιδί γιατί κι αυτή τον αγαπάει στ' αλήθεια, η μάνα-Τζέην που τα βλέπει όλα αυτά από την Κόλαση σκέφτεται πως αφού ούτως ή άλλως δεν τη γλίταρε, ίσως θα έπρεπε να είχε πάρει αυτή τη γαμημένη απόφαση ώστε να μη βασανίζονται τόσες ψυχές.

5 σχόλια:

Lao είπε...

-->Αρχίζω να έχω την εντύπωση πως αυτές οι μεσημεριανές εκπομπές είναι σκέτη καταστροφή. Στο μαγγανοπήγαδο της κοινωνίας, βολεύει να τις βλέπετε σαν ιδιαίτερα ενοχλητικά ποντικάκια που χέζουν στον κουβά.<--

Μη μου την Τατιάνα τάραττε!!

Lao είπε...

Ε δεν πιστεύω να θες τεκμηρίωση για το παραπάνω

Ανώνυμος είπε...

M'aresei pou twra to katalaves...peri poiothstos kai sovarothtos Tatianas kai twn sunafwn!
filakiaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

gamwto, poiothtos ennoousa, alla apo kekthmenh mou vghke h paparia:-)

Damsel in Stress είπε...

Τι περιμένεις ρε συ Δημήτρη από Τατιάνες και Αραχτούς; Η μιά πάσχει από σύνδρομο τηλεθέασης, ό άλλος πάσχει γενικώς ... τι να λέμε τώρα!

(πάντως, το σχόλιο του "της θειάς σου" στον Αραχτό ... έλεγε. ακόμα γελάω)