10.8.05

Παρατηρώ...

...ότι το προηγούμενο έτσουξε όσο ακριβώς σκόπευα.

Θα το ταξινομήσω στα dontkissthefrog.kick-ass.

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι αυτά στα οποία συμφώνησαν (και έβαλαν την υπογραφή τους) λευκοί, μαύροι, κίτρινοι, μουσουλμάνοι, κομουνιστές, φιλελεύθεροι, τούρκοι, γάλλοι, πορτογάλοι, παναθηναϊκοί, ολυμπιακοί πριν 57 χρόνια (υπόψη: δε μιλάμε ακριβώς για τη Λίθινη Εποχή) και είναι αυτά που βρίσκονται στο μυαλό του κάθε αλλοτριωμένου καταναλωτίσκου, αλλά θα το μάθω αύριο. Τώρα προέχει να καταλάβω γιατί παίρνω ένα stack trace 100 γραμμών από το globusrun-ws.

update: Τελικά πρέπει να τους τσάντισα πάρα πολύ. Παιδιά, φιλική συμβουλή: το να μετατρέπεις την οργή σε συγκροτημένη δημιουργικότητα είναι ολόκληρη τέχνη. Ακόμα κι εγώ δεν τα καταφέρνω πάντα. Κατά τα άλλα, θα ήθελα λίγη παραπάνω αξιοπρέπεια: όχι να μας ζαλίζετε τα παπάρια επί 200 ποστ με την ελευθερία και το δικαίωμα στο κέρδος, "κλαψ κλαψ τι καταπιεσμένα που είμαστε εμείς τα εγωκεντρικά κερδοσκοπικά γουρούνια που στα τέτοια μας αν η γιαγιούλα απέναντι έχει να φάει", να κοντεύετε να μας βγάλετε φασίστες μη χέσω και όταν κάποιος σας δείχνει ότι "τα δικαιώματα ξέρετε δεν είναι ακριβώς αυτά που φαντασιώνεστε εσείς και ο Μπακούνιν" να αρχίζετε να μου λέτε για τσοπάνηδες, κηπουρούς και λοιπές πίπες.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω πάντως, σας ενοχλούν τα δικαιώματα της Παγκόσμιας Διακήρυξης. Φαίνεται πως κάτι από αυτό το απολύτως μινιμαλιστικό πρότυπο δεν θα έχει θέση στη Νέα Ουτοπία. Ποιο ακριβώς από τα 30 άρθρα; Έτσι για να ξέρουμε κιόλας...

(rule of thumb: όταν ο αντίλογος αισθανθεί την ανάγκη να χρησιμοποιήσει παραδείγματα από τη βουκολική ζωή, αυτό σχεδόν πάντα σημαίνει ότι είναι πολύ λιγότερο νεωτεριστικός απ' όσο ισχυρίζεται)

4 σχόλια:

---. είπε...

--Θα το ταξινομήσω στα dontkissthefrog.kick-ass.—
Definitely kick-ass.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα, άστα. Από την στιγμή που προέρχονται από απάνθρωπη ηθική, απλά δεν υφίστανται.

--Τώρα προέχει να καταλάβω γιατί παίρνω ένα stack trace 100 γραμμών από το globusrun-ws.—
Τώρα, φαντάζεσαι ότι δεν προέχει να το καταλάβω κι εγώ... : ).

S G είπε...

ειμαι περιεργος να δω τι εκαναν για να εφαρμοσουν την υπογραφη τους. γιατι απο μπλα μπλα πανε καλα, δεν υπαρχει αμφιβολια...

ελπιζω να το μελετησεις σοβαρα το θεμα γιατι πραγματικα χανω αυτην την στιγμη υπερπολυτιμο χρονο και μπορει να φτασει Οκτωβριος και ακομα να μην εχω κανει διακοπες...

kkk είπε...

Η λογίκη των κοκκόρων είναι σωστή, και απορρώ γιατί τους την πέφτετε όλοι έτσι άγρια!

Ουσιαστικά αυτό που λένε είναι ότι άμα έχεις ορνιθοτροφείο, είναι ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ οι κότες να είναι παχουλές και υγειεις. Και συμφωνώ! Για αυτό αλλάζω ταχτική και από σήμερα πουλάω συντάξεις / ασφαλίσεις. Η εταιρία μου «Το Ευτιχισμένο Κοτόπουλο» έχει σλόγκαν: "Τα δικά μας πουλερικά εξασφάλισαν το Μέλον τους! Εσεις;;"

Πάρτε σύνταξη από εμένα, και σε τριάντα χρόνια θα την έχετε... κάνει.(Ή εσείς ή εγώ, τεσπα)
5% έκπτωση σε όποιον έρθει μέσω αυτής της αγγελίας.

=======

Κατα τα άλλα, όπως νομίζω οτι ήδη έχει γίνει φανερό, το όλο fallacy στηρίζεται πάνω στην βάση που λέει "δεν (θα) υπάρχουν αρκετά λεφτα".

Και φυσικά κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει να αναρωτηθεί - "γιατί δεν υπάρχουν, ρε πούστη μου;;"

Όλοι δουλεύουν σα σκυλιά, έχουμε εφευρέσεις και αυτοματοποιήσεις που ούτε τις φανταζόμαστε πριν 50 χρόνια, το βιωτικό επίπεδο ανεβαίνει, το διοανοητικό επίπεδο ανεβαίνει, ΠΩΣ "δεν (θα) υπάρχουν αρκετά λεφτα;;".

Τι είναι τελικά αυτό το ανύπαρκτο φάντασμα, που κάνει ολονώνε τη ζωή μαύρη; Και αν δεν υπάρχουν, γιατί στην τελική, δεν τυπώνουμε λίγα, να υπάρχουν... problem solved.

Αλλά εδώ πια μπαίνουμε στις σκοτεινές περιοχές του Mordor, οπου ο άτυχος ταξιδευτής αναγκάζεται να στοχαστει πάνω σε θέματα όπως
1) Debt-driven economy και
2) Fractional reserve banking

και από την επικύνδινη αυτή περιοχή πολλοί λίγοι έχουν γύρισει, my precious...

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τώρα θυμήθηκα τον Ανώνυμο που είπε ότι δεν ξέρει τι κώδικες χρησιμοποιούμε εμείς οι bloggers

Χαχαχαχα..

Καλά δεν του πε κανένας ότι μετά τους Μασώνους και τους Εβραίους εμείς είμαστε η τρίτη ομάδα που ελέγχει τον κόσμο;

Προβλέπω την επόμενη παρουσίαση στον Λιακόπουλο

"Οι κώδικες των Ιστολογιστών"