21.8.05

αρχέγονη σούπα

Διάφορα χημικά και υπεριώδης ακτινοβολία, ωκεανός...

Αυτό είναι το κεφάλι μου από τότε που ξύπνησα, δηλαδή πριν μία ώρα. Αφήστε με έτσι για 1-2 εκατομμύρια χρόνια και θα σας έχω φτιάξει κάτι πρωτόζωα μούρλια.

Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά για να πω τη μαύρη μου αλήθεια το έχω παρακάνει με το καινούριο λάπτοπ. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι ώρα κοιμήθηκα. Ακόμα δεν έχω σκεφτεί πώς θα το ονομάσω. Έχει πολύ μεγάλη οθόνη για να το βγάλω κι αυτό pitsiriko (όπως το προηγούμενο και το προ-προηγούμενο). Μου φαίνεται θα το βγάλω nosex-nodrugs-nornr.

Και να έχεις τώρα και το Γλίτσι να θέλει να κοιτάξει τα e-mail του γιατί περιμένει από τους Γερμανούς... Αφού θα το κλείσεις σε ένα μήνα το μαγαζί ρε καμένο πλάσμα, τι μου κάνεις παραγγελία 600 ευρώ;

Η δύναμη της συνήθειας, υποθέτω... Όταν ο άνθρωπος χάσει κάθε ίχνος κριτικής σκέψης, του μένει μόνο η δύναμη της συνήθειας: "τον Αύγουστο παραγγέλνουμε 600 ευρώ", το γεγονός ότι το Σεπτέμβριο δε θα υπάρχει μαγαζί είναι φαντάζομαι μικρή και ενοχλητική λεπτομέρεια, οπότε εξοστρακίστηκε στα βάθη του ασυνειδήτου. Μη σκεφτόμαστε πολύ και πάθουμε και τίποτα.

Αλλά δε φταίει το Γλίτσι. Φταίει αυτό το κωλοκράτος (πάντα ήθελα να το πω κι εγώ αυτό) με το ακριβό Ιντερνετ. Κανονικά έπρεπε να είχε τζάμπα wireless παντού

Ευτυχώς έχω βάλει το κουνητό στη δόνηση από χθες το βράδυ, οπότε αντί -μεταφορικά- να μου τριβελίζει τον εγκέφαλο, -εξίσου μεταφορικά- μου γαργαλάει απαλά τα @@ (τρομερά προτιμότερο, μεταφορικά ή όχι). Και αποδείχθηκε ότι καλά έκανα, γιατί το πρωί (χμμ, τέλος πάντων, νωρίς το απόγευμα) που ξύπνησα είδα τρεις αναπάντητες στις 11:47, στις 12:31 και στις 13:06, μαντέψτε από ποιον!

Τουλάχιστον αύριο θα πάω στο γραφείο και δε θα με ενοχλεί κανένας. Ούτε σήμα δεν έχει εκεί.

Ω Παντοδύναμη Δευτέρα: σου παραδίδω το πνεύμα και το σώμα μου και υπόσχομαι να μην ξανακάνω ποτέ αταξίες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το δικό μου το λαπτοπάκι το έλεγα Αχμέντ. Ολίγον ρατσιστικό βέβαια διότι στο μυαλό μου είχαν τον παληό καλό αράπη που έκανε για μένα τις δουλειές αλλά τι να κάνω ... είχα γνωστούς Αιγυπτιώτες!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Δημήτρη, αυτόν θα τον βάλεις στα λινκ σου ή όχι;

J95 είπε...

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα...