22.8.05

Έχω τη μύγα

...οπότε θα μυγιαστώ από την κουρτίνα 5:

5ον. Τσογλανακια (κατι 18-26 κακομαθημενα σκατα που ακομα δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα αμολυουν οτι παπαρια κατεβασει ο νους τους μ'ενα εξυπνακιστικο τροπο που απο τι παρατηρησα εχουν και μεγαλη περαση σε κατι μεγαλοκοπελλες ανω των 35.Προφανως τους ξυπνανε το μητρικο τους και νιωθουν οτι πρεπει να τα προστατεψουν τα καυμενα.Ειναι συνηθως επιθετικα και οργισμενα γα οτιδηποτε σερνεται και περπαταει χωρις να ξερουν ουτε κι αυτοι για πιο λογο.Μα φυσικα για να μας εντυπωσιασουν προφανως)

πράγμα που σημαίνει ότι ξυπνάω το μητρικό ένστικτο στη DiS, την Κουρούνα και την Avanti, σαν μεγαλοκοπέλες που είναι. Μαμάδες, απαιτώ χαρτζηλίκι. Οτιδήποτε-σέρνεται-και-περπατάει, τη γάμησες: σ' έχω στη μπούκα. Γκκρ, είμαι ένα άγριο τσογλάνι.

[πάντως δεν ενοχλήθηκα γιατί το κείμενο δεν έχει κακή διάθεση. Εξάλλου δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του φίλου μας του Art Attack όταν υποπέσει στην αντίληψη της DiS (σατανικό smiley)]

Προχθές πάντως (εντελώς συμπτωματικά) ρώταγα τη Γ. αν κατά τη γνώμη της το blog μου δίνει (εσφαλμένα) την εικόνα ενός στρίτζη ή την εικόνα ενός πανέξυπνου γλυκύτατου πλάσματος με πηγαίο χιούμορ, ασύγκριτη φυσική ομορφιά, βαθειά καλλιέργεια και διακριτικά ακατανίκητη γοητεία (που είναι και η πραγματικότητα βέβαια). Μετά από αρκετά "στ' αρχίδια σου" ("μα εννοείται") και "τι σε νοιάζει" ("ε να, ακαδημαϊκά" -"χέστο πια αυτό το ακαδημαϊκά"), αναγκάστηκε να παραδεχθεί μονολεκτικά:

ΣΤΡΙΤΖΗΣ

(το οποίο έχω την εντύπωση ότι σημαίνει "τσιγκούνης" αλλά εδώ έχουμε φτάσει η "πρόοδος" να σημαίνει "επιστροφή στο 1800" οπότε θα μου συγχωρήσετε κι εμένα λίγη newspeak σαν άτομο με αυτοκρατορικές βλέψεις που είμαι)

Θα μπορούσα φαντάζομαι να αποφασίσω μία πιο φιλική προς τον ανώνυμο ηλίθιο σχολιαστή στροφή της δημόσιας εικόνας μου, αλλά το κακό είναι ότι δε με ενδιαφέρει καθόλου η δημόσια εικόνα μου (ειδικά προς τον ανώνυμο ηλίθιο σχολιαστή) και όποτε υποψιάζομαι ότι κινδυνεύω να την αποκτήσω, φροντίζω να την καταστρέφω πάραυτα.

Τέλος πάντων, όποιος αισθάνεται ότι τον ενοχλεί κάτι που γράφεται εδώ, μπορεί αν θέλει να φανταστεί ότι το λέει ένα μικρό χνουδωτό κουνελάκι και υπό το νέο αυτό πρίσμα να επανεκτιμήσει τη στάση του.

ΥΓ: Όποιος καταλαβαίνει από την άλλη (όχι συμφωνεί, απλά καταλαβαίνει), α-πο-κλεί-ε-ται να ενοχληθεί από κάτι που γράφεται εδώ.
[98]

20 σχόλια:

ilias n. είπε...

εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τα καλά blog να είναι ξεχωριστή κατηγορία. Μπορώ να σκεφτώ ενδιαφέροντα μπλογκ και από τις 8 κατηγορίες που έφτιαξε ο art attack. Χα!

Loucretia είπε...

"την εικόνα ενός πανέξυπνου γλυκύτατου πλάσματος με πηγαίο χιούμορ, ασύγκριτη φυσική ομορφιά, βαθειά καλλιέργεια και διακριτικά ακατανίκητη γοητεία (που είναι και η πραγματικότητα βέβαια)"

Φτου, παλι προλαβε αλλη και τον φιλησε!! :-Ρ

Zpi είπε...

Δε μασάω / Δεν έχω τη μύγα - έκλεισα τα 27 πριν απο 10 περίπου μέρες.

Λέγε λέγε το πιστέψαμε ότι είσαι γλυκύτατο πλάσμα. Μόνον οι κατσαρίδες έχουν αντίθετη γνώμη.

Lili είπε...

εγω παλι ανετα σε εκοβα για την κουρτινα 8
(θελω το αντιλινκ μου λεμε)

J95 είπε...

Έλα τώρα... Παραδέξου ότι είμαι αξιολάτρευτος :)

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτό το μετα-μπλόγκιν πολύ το αναμασήσαμε και βγαίνει σαν τα nuggets στο KFC. Μην ασχολείσαι ρε παιδάκι μου με όποια μαλακία διαβάσεις στο internet επιτέλους. Άμα συνεχίσεις πάντως να μυγιάζεσαι θα αρχίσω να σε λέω και εγώ I95 στα σχόλια μου (σπόντα από το κοκόρι ότι είσαι αυτοκινητόδρομος από τη Φλώριδα στη Βοστώνη... ποιος ξέρει). Άντε.

J95 είπε...

Είμαι αυτοκινητόδρομος από τη Φλώρινα στη Βοστώνη;;;

ΓΙΑΤΙ;

(και δεν ήταν μαλακία. Και επέλεξα να μυγιαστώ, δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνω για να γίνει φανερό αυτό; Τώρα που το σκέφτομαι θα μυγιαστώ με το 2 - Υπαρξιακά: αν είναι να τρελαθούν καλύτερα ας γράφουν, μου πάει πιο πολύ υπό το φως των νέων δεδομένων)

Tero είπε...

Όταν έκοβα τις πρώτες μου βόλτες στο μπλογκομπάχαλο (κατά άλλους: μπλογκόσφαιρα), πρίν από 1-2 μήνες, είχα απλά την απορία:

-Ρε μπας και είναι τα blogs τόσο αυτο-αναφορικά όσο και η τηλεόραση;

Τελικά, έτσι είναι...

Αφήστε ρε το meta-blogging και πιαστε το blogging-σκέτο!

Tero

Lili είπε...

θελω το αντιλινκ μου λεμε.
Αντιδραστικε.

kaltsovrako είπε...

Νομίζω πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο τίτλος του post σου δεν έπρεπε να είναι "Έχω τη μύγα" αλλά "Μου έβαλε τη μύγα".

Γιατί αν έγραφε ο καλλιτέχνης ένα post π.χ. πως η γη είναι στρογγυλή (ίδιας σημασίας συμπέρασμα), δεν θα έδινε σημασία κανείς.

J95 είπε...

Ώστε τα ημερολόγια τείνουν να είναι αυτοαναφορικά. Πέφτω από τα σύννεφα :)

S G είπε...

Ι95, interstate 95. Ομολογω οτι σε βλεπω σαν εναν αυτοκινητοδρομο και ο νοων νοειτο (κλασικη ατακα Γιαννη Ιωαννιδη αυτο :-)

η αληθεια ειναι οτι απλα βαριεμαι να αλλαζω πληκτρολογια. Ετσι μια και το Ι με το J ειναι ουσιαστικα το ιδιο γραμμα (στα γερμανικα πχ λεγεται γιοτ, στα ισπανικα χοτα ολα απο το ελληνικο ιοτα)...

Μαρκησία του Ο. είπε...

Μετα-blogging, όπως λέμε...

μετα-μοντερνισμός
μετα-νεωτερικότητα
και μετα-ήρθε-ο-έρωτας...

Καλύτερο από τα μετα-whatever είναι το τώρα (και καλά) ...

J95 είπε...

Όχι. Όπως λέμε μεταδεδομένα, μετασύνταξη, μεταγλώσσα.

Αυτό το μετα- είναι ό,τι πιο γαμάτο υπάρχει.

τέλσον είπε...

την εικόνα ενός πανέξυπνου γλυκύτατου πλάσματος με πηγαίο χιούμορ, ασύγκριτη φυσική ομορφιά, βαθειά καλλιέργεια και διακριτικά ακατανίκητη γοητεία (που είναι και η πραγματικότητα βέβαια)

γκουχου γκουχου...
ανατρίχιασα...τόσο πολύ που λέω να το γυρίσω και ας μην έχω γαλανά μάτια...
Μηπως θες να το στρίψουμε το πούρο; να χτενίσουμε τον μπακλαβά; Να το πάμε το γράμμα;...

J. σε διαβάζω, εξ αρχής. Όσο και αν είναι αυτό. Αν έκοβες λιγάκι και τις μεγαλομανείς μαλακίες του στύλ: είμαι απίθανος, απιαστος, αστείος, ασύγκριτος... (και να φανταστείς είμαι ακόμα στο Α) ... θα ήσουν λιγότερο εκνευριστικος απέναντι στο φιλοθεάμον κοινό σου που με τόσο ευγλωτία (...στ' αρχίδια σου" ("μα εννοείται") και "τι σε νοιάζει" ("ε να, ακαδημαϊκά" -"χέστο πια αυτό το ακαδημαϊκά")...) χέζεις.

Ναι το γνωρίζω, ΔΕΝ σε απασχολεί η δημόσια εικόνα σου... μην αυτοπαρουσιάζεσαι άγγελος τότε.
Αναφορικά σου παραθέτω ότι για τους περισσότερους είναι δύσκολο να επαναεκτιμήσουν την θέση τους απέναντι στην δική σου στάση... προσωπικά εμένα μου φαίνεται ακατόρθωτο.

Ειδικά αν σε σκεφτώ σαν χνουδωτό κουνελάκι...(ξύλο που θα το φάς;)

:oD

Δεν συμφωνώ, προσπαθώ να καταλάβω.
Φιλικά πάντα.

Damsel in Stress είπε...

Φράγκο δεν έχει, μούλικο! Και αν εσύ είσαι άγριο τσογλάνι εγώ είμαι ο Πάπας Βενέδικτος σε περιοδεία στα χωριά της Κάτω Αχαγιάς, όπου τον υποδέχεται το πιστότατο ποίμνιο εν χορδαίς και οργάνοις (τα δεύτερα μάλιστα σε πλήρη ετοιμότητα και ... ανάταση).

Μαρκησία του Ο. είπε...

Μεταγλώσσα;

εγώ δεν ξέρω από αυτά. Ένα πανεπιστήμιο έχω βγάλει (άντε δύο). Και στον μεταμοντερνισμό που έφτασα, πάλι καλά να λέμε...

Αν μου έλεγες μετά-από-σένα-το-χάος, θα καταλάβαινα καλύτερα....
;-)

J95 είπε...


Δεν συμφωνώ, προσπαθώ να καταλάβω.


Δεν τα πας και πολύ καλά όμως.

J95 είπε...

Το "98" στο τέλος δε σας έκανε καμία εντύπωση;

J95 είπε...

Ήθελα να μετρήσω την επίδραση που έχει το "μύγιασμα" 2-3 blog στην αναγνωσιμότητα ενός post.

crazy monkey, marion + moi = 534 extra hits μέχρι στιγμής. Όχι κι άσχημα για 5 μέρες σε ένα blog που έχει ηλικία μικρότερη από μήνα.