13.8.05

Insomnia

ΟΚ, δεν έχω ακριβώς αυτό, απλώς τις τελευταίες 10 ημέρες δεν κοιμάμαι πολύ γιατί η ρουτίνα μου είναι δουλειά-κάψιμο-δουλειά-κάψιμο-δουλειά-κάψιμο.

Λένε πως κάθε ώρα ύπνου που χάνεις σου στοιχίζει μία μονάδα IQ.

Εγώ χρειάζομαι 11 ώρες τη μέρα διότι είμαι ένα ευαισθητούλι και πρέπει να διατηρώ το δερματάκι μου ροδαλό και απαλό.

Όμως κοιμάμαι 6 ή 7. Ας πούμε 7 γιατί βαριέμαι να κάνω πράξεις. Έτσι έχουμε

10 ημέρες x (11-7) ώρες = 40 ώρες.

Πρέπει να βρίσκομαι κάπου μεταξύ 252 και 260.

Σκατά.

αλλαγή θέματος:
Για όποιον ενδιαφέρεται, το globusrun-ws [*] πετάει εξαίρεση γιατί πρέπει το hostname που προκύπτει από το reverse DNS lookup να ταιριάζει επακριβώς με το hostname που εμφανίζεται στο πιστοποιητικό ασφαλείας του server. Για όποιον δεν ενδιαφέρεται: σε ζηλεύω ρε τσογλάνι.

Στην περίπτωσή μας, το reverse DNS lookup δεν υφίσταται: το globusrun-ws ψάχνει για πιστοποιητικό που να λέγεται 192.168.0.5 (το IP του server, ποιου server δηλαδή, όλα στο ίδιο μηχάνημα είναι) ενώ το πιστοποιητικό του server γράφει metal.pal (το hostname).

Είναι ενδιαφέρον ότι αν κάνεις το πιστοποιητικό του server να γράφει 192.168.0.5, το globusrun-ws ψάχνει για πιστοποιητικό που να λέγεται metal.pal! Δηλαδή ρε γαμώτο, χωρίς να έχω πειράξει απολύτως τίποτα στο /etc/hosts, το ίδιο πρόγραμμα, κάνει reverse DNS lookup όταν δεν πρέπει και δεν κάνει όταν πρέπει.

Θέλετε να μάθετε το πιο αστείο; Στο δικό μου μηχάνημα, όλα δουλεύουν. Και η μόνη διαφορά είναι το hostname και το ip.

Θα με τρελάνουν αυτές οι μαλακίες.

αλλαγή θέματος:
Πήραμε ένα σούπερ φάρμακο για τα τσιμπούρια. 25 ευρώ έκανε, αλλά επιτέλους τα γαμημένα ψόφησαν. Νισάφι πια με τη σιτρονέλα: πρέπει να γελάνε πολύ τσιμπούρια, σκνίπες και λοιπά Θαύματα της Φύσης κάθε φορά που τους τη λέμε με σιτρονέλα. Θέλω να πω, ντάξει, απωθητικό, αλλά από τη στιγμή που δεν τα σκοτώνει, καταλαβαίνετε ότι είναι μόνο ζήτημα χρόνου να καταλάβουν ότι είναι τελείως ακίνδυνο (στην περίπτωσή μας, ζήτημα περίπου 5 λεπτών). Τα πιο μεγάλα τσιμπούρια βρίσκονται πάντα ακριβώς κάτω από το κολλάρο σιτρονέλας.

αλλαγή θέματος:
Κάτω το καίνε (πάλι). Πάω να τους κάνω παρέα.

αλλαγή θέματος:
Φοβερός ο δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα. Κάτω οι sisters το καίνε πάλι. Μόλις τελειώσω το post θα πάω να τους κάνω παρεούλα.

αλλαγή θέματος:
Ζήτω η DiS. Επιτέλους έμαθα ότι είμαι (χμμ, πώς να το πω...) up-market, χωρίς να χρειαστεί να δώσω νούμερα. Φυσικά στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα θα μπορούσε να φτάσει ένας ψύχραιμος (ψυχ)αναλυτής παρατηρώντας τον ακραίο και ασυμβίβαστο αντιρατσισμό μου.

αλλαγή θέματος:
Το πετρέλαιο στα $64 and rising. Ελπίζω το Αόρατο Χέρι να πάψει να παίζει το Αόρατο Πουλί του και να ανακαλύψει γρήγορα-γρήγορα κινητήρες που να καίνε 1 λιτρο στα 2000 χιλιόμετρα, ειδάλλως δε μας βλέπω καλά.


[*] δίνω link στην κεντρική ιδέα και όχι στο globusrun-ws, γιατί αυτά τα πράγματα είναι για ανώμαλους.

2 σχόλια:

Sakis Rizos είπε...

"Το πετρέλαιο στα $64 and rising"

Και λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

Μηπως σε βοηθανε οι πληροφοριες εδω
για το globusrun-ws; (αν και μαλλον θα τα γνωριζεις ηδη)
Παντως το πιστοποιητικο ασφαλειας περιεχει και την ΙΡ (192.168.0.5) και το ονομα του host (metal.pal). Αν ολα ειναι στο ιδιο μηχανημα οπως γραφεις, μηπως το OS μετατρεπει αυτοματα την ΙΡ στο 127.0.0.1; Μηπως δηλαδη προσπαθει να ταιριαξει την 127.0.0.1 στο metal.pal; Θυμηθηκες να ελεγξεις το resolv.conf; Ισως το μηχανημα δεν ρωταει τους σωστους dns server.
Αλλα τι λεω....Με IQ στο 260 μαλλον αυτα ειναι παιχνιδακια για σενα. Συμπαθα με - εχω 2 βδομαδες να κοιμηθω σωστα και ο δικος μου IQ εχει κατεβει στο 136 (κατ' εκτιμηση). Με την ευκαιρια: δεν μας ειπες αν η εξισωση 1 χαμενη ωρα υπνου = 1 μοναδα IQ ισχυει για βδομαδες, μηνες η χρονια.
Αλλαγη θεματος: για τσιμπουρια και ψυλλους χρησιμοποιουσα παλια το Tiguvon, εδω και 1 χρονο το Frontline. Τα συνιστω. Ελπιζω φυσικα να μιλας για σκυλους η γατες - στο post γραφεις για "κολλαρο σιτρονελλας". Με την σημερινη νεολαια δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δεν εννοεις ανθρωπους. Παντως τα παρασκευασματα αυτα ΔΕΝ κανουν για ανθρωπους.