20.12.05

interlude: meta

Λέει η Κωνσταντίνα να μετακράξω επειδή γίνεται της πόπης.

Το κακό είναι ότι δε μπορείς να μετακράξεις αν στο πιο κάτω επίπεδο δε βρίσκεται κάτι της προκοπής.

Ελάτε λίγο στη θέση μου. Τι είμαι; Είμαι τίποτα παραπάνω από ένα αθώο και ανυποψίαστο πιρπιρίνι που του έχουν πει ότι γίνεται της Πόπης, έχει πάρει τη λεμονάδα του και τη σακουλίτσα με τα ποπκόρν του, έχει αράξει μπροστά στην υπολογιστάρα του να χαζέψει και αντί για ποπικές καταστάσεις διαβάζει:

"αντιγραφές", "εγώ η ντίβα", "εγώ εγώ εγώ με ολίγη από BB για τηλεθέαση", "είμαι αθώα", "κακέ άνθρωπε", "wanna fuck desperately", "wanna fuck more desperately", "κοιτάξτε πόσο cool νομίζω ότι είμαι", "κακοί άνθρωποι", "τι θα γίνει με εκείνο το fuck που λέγαμε;", "πόσο μαλάκες ήταν οι πρώην μου", "οι άλλοι σαν προβολή του εαυτού μου", "βλακώδεις προλήψεις" και βέβαια "ο πιο πλάγιος τρόπος με τον οποίο ειπώθηκε ποτέ το 'θέλω να την έχει μεγάλη'".

Μετά πάει το πιρπιρίνι μας (i.e. moi) παραδίπλα και διαβάζει:
"αχαχούχα", "χιχιχιχιχι", "ΠΑΣΟΚ", "χιχιχιχι (ξανά)", "Τσαγκαρουσιάνος, free papers και blogs blogs blogs", "παλαιοκρασάς", "παλαιοκρασάς (ξανά!)", "έχουμε τετράγωνα αρχίδια εμείς", "...και γουστάρουμε", "Τσαγκαρουσιάνος, free papers και blogs blogs blogs", "ΠΑΣΟΚ", "free papers και blogs blogs blogs (παραδόξως άνευ Τσαγκαρουσιάνου)", "free papers και blogs blogs blogs", "όταν μάθω social networks μπορεί και να μην εντυπωσιάζομαι τόσο από το ότι όσο πέφτει το επίπεδο ανεβαίνει το ενδιαφέρον" και "Εγώ, ο Blogger".

Πιθανόν το πιρπιρίνι να την υποψιαστεί τη δουλειά και να κάτσει να το ψάξει επιστημονικά το θέμα. Κάνοντας π.χ. μια απλή ανάλυση στις συχνότητες των λέξεων, διαπιστώνει ότι στο 1ο site η λέξη "εγω" εμφανίζεται όχι λιγότερες από 58 φορές ενώ η λέξη "ειμαι" εμφανίζεται 73. Παραδόξως, η λέξη "εγωιστης" εμφανίζεται μόλις μία φορά, αλλά αρκεί για να βγει η περίληψη του όλου πράγματος: "εγώ είμαι εγωιστής". Και αυτό δεν είναι παρά το 1% της αλήθειας. Προτεινόμενη βιβλιογραφία.

Στο 2o site τα πράγματα είναι σαφώς λιγότερο εγωκεντρικά. Έχουμε π.χ. τη λέξη "voice" 30 φορές, ενώ τη λέξη "LiFO" μόλις 12 (ακόμα και ο "Τσαγκαρουσιάνος" την ξεπερνά με 13 αναφορές). Top of the top θα ήταν η λέξη "ΠΑΣΟΚ" με 25 συμμετοχές, αν δεν υπήρχε αυτό το εντυπωσιακό 40άρι της λέξης "Παπανδρέου". Τώρα, γιατί αυτό το διαβάζουν 1.000.000 άτομα τη μέρα; Αυτή θα ήταν μια πολύ εύλογη απορία αν δε ζούσαμε σε μία χώρα όπου το 90% ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και το 99,5% γελάει με τα ίδια αστεία κάθε χρόνο στις επιθεωρήσεις που παίζονται σε επανάληψη. Πάμε πάλι όλοι μαζί: σε οποιοδήποτε ζήτημα επιλογής, η πλειοψηφία έχει πάντα άδικο γιατί οι περισσότεροι είναι ΜΑΛΑΚΕΣ. Για τον πούτσο άτομα. Ελεεινά ηλίθιοι. Πώς το λένε ρε παιδί μου; Ζώα.

Εξοπλισμένο με αυτή τη γνώση το πιρπιρίνι, προχωράει παραδίπλα. Παραδίπλα, ανάμεσα σε πολύ ωραία ποστάκια με τραγουδέιρος μπορούμε να διαβάσουμε "σας τα 'λεγα εγώ", "σας τα 'λεγα εγώ", "ο σατανικός πιτσιρικός", "ο σατανικός πιτσιρίκος", "ΣΑΣ ΤΑ 'ΛΕΓΑ ΕΓΩ", "είδατε πόσο εύκολο είναι να γίνει κανείς πιτσιρίκος[*]", "σας τα 'λεγα εγώ"... you get the idea. Περιττό να πω ποια είναι η λέξη που εμφανίζεται περισσότερες φορές στο κείμενο.

Το πιρπιρίνι αποφάσισε ότι βαριέται και μέχρι ο φίλος του ο Mac να ξεκολλήσει ολίγον τι, θα πάει να ζήσει πιο cool καταστάσεις. πρέπει να καταλάβουμε όλοι τι σημαίνει να είσαι cool. cool είσαι όταν έχεις πολλές μικρές κοφτές ισοπεδωτικές προτάσεις με μίνι-παραλληρήματα υποτυπώδους σαρκασμού κάθε τόσο αυτό δίνει ένα βίαιο "δε μασάω τον πούτσο μου" ρυθμό στο λόγο σου. ειδικά αν δεν ξεκινάς τις νέες προτάσεις με κεφαλαίο. βασικά το ύφος που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι αυτό που έχουν διάφοροι καλτ ψευδοφιλόσοφοι των '90s (όπως τουλάχιστον προωθήθηκαν από το Χόλυγουντ και το MTV). δεν ξέρω αν θυμάστε ένα μαλάκα που στα βραβεία του MTV τον είχε σε ένα βιντεάκι να κοιτάζει την κάμερα θυμωμένος και να μουρμουρίζει κάτι ασυναρτησίες. ε αυτός ήταν cool. και τώρα που το σκέφτομαι αυτές δεν είναι cool καταστάσεις. είναι ακριβώς τόσο cool όσο καταφέρνεις να γίνεις αν σε παρατήσει η γυναίκα σου και μετά πιεις με τους φίλους σου στο κότερο λίγο scotch on the rocks. δηλαδή μηδέν γιατί δεν έχεις κότερο και είναι μαλακία να είσαι ένας μεθύστακας. ο μόνος cool στην όλη υπόθεση είναι η βιομηχανία ποτών που σου τα παίρνει ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ. Κατά τα άλλα ομολογώ ότι αυτό το μπλογκ έχει αρχίσει να μ' αρέσει, ίσως γιατί αν αγνοήσεις το υφάκι δε λέει και τόσο ηλίθια πράγματα, ίσως (πιθανότερο) γιατί κι εγώ έχω γαλουχηθεί με MTV και Χόλυγουντ.

Καλά, το "Πόλεμος στον Παιδικό Σταθμό: Θρησκεία εναντίον Επιστήμης" απαξιώ να το σχολιάσω, πάντως σαν πιρπιρίνι που είμαι διασκέδασα αρκετά. Μερικοί είναι συγκροτημένοι. Οι περισσότεροι είναι ταλιμπανοειδή. Βλ. θεώρημα για τους περισσότερους λίγο πιο πάνω.

Λοιπόν πέντε λογάκια τώρα: τη θυμάστε την εντροπία που έλεγε ο Lao; Θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως τι είναι εντροπία. Σε οποιοδήποτε θερμοδυναμικό σύστημα έχεις ενέργεια που μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο χρήσιμο (π.χ. χημική ενέργεια στα κάρβουνα που μπορεί να μετατραπεί σε θερμότητα) και έχεις και ενέργεια που μετατρέπεται πιο δύσκολα σε κάτι χρήσιμο (π.χ. τη θερμότητα που αν πας να την κάνεις ηλεκτρικό ρεύμα έχεις 80% απώλειες, πάλι σε θερμότητα). Σε κάθε σύστημα στο οποίο δεν εισάγεται αρνητική εντροπία (ενέργεια "καλής ποιότητας") απ' έξω, η εντροπία ανεβαίνει (γιατί όλες οι μετατροπές ενέργειας μέσα στο σύστημα είναι προς την κατεύθυνση της αύξησης της εντροπίας). Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι το σύστημα καταντάει μια άμορφη δυσκίνητη κι ελεεινή σούπα από σκατά που δεν κουνιέται ούτε για πλάκα. Βλέποντας τη μπλογκόσφαιρα σα θερμοδυναμικό σύστημα, τις νέες ιδέες σαν αρνητική εντροπία και την αλληλομφαλοσκόπηση σαν διαδικασία εσωτερικής ανακατανομής της ενέργειας (που είναι η πληροφορία) καταλαβαίνετε όλοι τι εικόνα μπορεί να δώσει το monitor σε 1-2 μήνες αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε ο ένας με τις μαλακισμένες εμμονές του άλλου. Δεν είστε άνθρωποι, (δηλαδή είστε, αλλά πρωτίστως...) είστε site. Συνειδητοποιήστε -αν γίνεται- πόσο ηλίθιο είναι ένα site να τσακώνεται με ένα άλλο site (προσοχή: όχι να διαφωνεί, έστω και σε έντονο ύφος. Να τσακώνεται.). Όταν ο Μάκης και η "Ε" μπήκαν σε πόλεμο λάσπης, σε όλους μας φάνηκε αποκρουστικό. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ισχύουν διαφορετικά κριτήρια για το provatos.blogspot.com και το mousici.blogspot.com για να πω ένα τυχαίο παράδειγμα; Γιατί ο Χαρδαβέλλας όταν αυτολιβανίζεται και τον λιβανίζουν οι καλεσμένοι του είναι τηλεσκουπίδι, ενώ ο Πιτσιρίκος όταν καμαρώνει για τις προτάσεις που δέχθηκε και από κάτω έχει 10 σχόλια να του λένε "είσαι ο καλύτερος" είναι το καλύτερο blog που υπάρχει; Βλακείες. Τηλεσκουπιδιάρικη συμπεριφορά το ένα, τηλεσκουπιδιάρικη συμπεριφορά και το άλλο. Με τη διαφορά ότι ο Χαρδαβέλλας έχει ένα κοινό μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων ενώ εδώ η συζήτηση γίνεται μεταξύ 1000 ατόμων maximum. Ξεκολλάτε επιτέλους, είμαι από τους πιο ανώριμους "εδώ μέσα". Άμα φτάσαμε στο σημείο να διακρίνω εγώ ότι η κατάσταση έχει καταντήσει μια ζαρωμένη πούτσα, στη θέση σας θα άρχιζα ανησυχώ λιγάκι. Και btw δε μου αρέσει καθόλου που υπάρχει αυτό το "εδώ μέσα".

Άντε γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα. Οπότε σας γειώνω όλους και πάω να γράψω κώδικα μπας και πάρω εκείνα τα 500 ευρώ πριν τα Χριστούγεννα.


[*] και όντως είναι, δηλαδή ο Mac έχει τρομερό point στο συγκεκριμένο.

33 σχόλια:

Master Li Mu Bai είπε...

Ε άντε, καιρός ήταν να τα πει κάποιος. Αν συνεχιστεί το πράγμα με αυτό τον ρυθμό προβλέπω τις Τατιανολαμπίρηδες να έχουν θέμα τις blogo-μαχίες!

macmanus είπε...

Στα πεταχτά Δημήτρη μου γιατί έχω δουλειά στο μαγαζί!

Το διάβασα βιαστικά μεταξύ Coca Colas και πεϊνερλί!

Θα επανέλθω γιατί δεν θέλω να το αδικήσω το κείμενο!

Στέκομαι στην περίπτωση του πρόβατου:

Έδωσα τόπο στην οργή για 1354η φορά και τον συγχώρεσα για τα εκατομμύρια τις μαλακίες του!

Του έγραψα συγκεκριμμένα:
"Βάζω τα λεφτά, βάλε την βέσπα να πάμε στους Depeche Mode"

Το αποτέλεσμα γνωστόν!

Απεδείχθη ότι αντιμετωπίζει εργασιακά προβλήματα και τελικά έμεινε (προσωρινά) δίχως δουλειά!

Time is on my side μικρέ!

Θα επανέλθω, γιατί άνοιξες μαγέλο κεφάλαιο!

Καλές Γιορτές!

newManifesto είπε...

απολαυστικό φίλε δημήτρη

COSTANTINA είπε...

Καίριος και εύστοχος όπως πάντα, αλλά είναι από τα λίγα καυστικά σου μετακείμενα που μου αφήνουν μια πικρή γεύση. Ίσως επειδή η σκατόσουπα αρχίζει και βρωμάει αφόρητα. Ίσως επειδή περίμενα απλά, ένα αστείο ποστάκι με έξυπνες ατάκες χωρίς να θέλω να το εμβαθύνω περισσότερο. Well, that’s life.

Υ.Γ. Έχεις αρχίσει και αναφέρεσαι στον εαυτό σου ως εξής : “Πιθανόν το πιρπιρίνι να την υποψιαστεί τη δουλειά “, “Εξοπλισμένο με αυτή τη γνώση το πιρπιρίνι,”, “Το πιρπιρίνι αποφάσισε ότι βαριέται”.
Η προτεινόμενη βιβλιογραφία, είναι κάπου μέσα στο μπλογκ σου (βαριέμαι να ψάχνω).
merry christmass (εκεί έξω) :)

Dark Angel είπε...

Στην εντροπία δεν επιτρέπονται οι αεικίνητοι μηχανισμοί...

Φιλιά γιατί όλοι νόμιζαν ότι έχω πάρει χαλασμένα...

:))

Thrass είπε...

Tι σε έκανε να πιστεύεις ότι στην blogόσφαιρα θα συναντούσαμε μια αρκετά διαφορετική κατάσταση από ό,τι στην TV?

Phantasmak είπε...

Η Λήδα καλά τα εξήγησε, να μην επαναλαμβανόμαστε: Monitor = Ναός ομαδικού αυνανισμού όπου ειναι σπάνιο να βρεις κάτι αξιόλογο εκεί μέσα, όπως άλλωστε και σ' όλη την ελληνική κοινωνία.

Προσοχή: To να βρεις κάτι καλό δεν είναι αδύνατο, αλλά σπάνιο. Υπάρχουν κι ωραία.

Καλά τα πας στο "meta" και συ τελικά :P (ο bruce όμως είναι μεχρι στιγμής ο μόνος που έχει αποδείξει ότι όσο συχνά κι αν το κανει, το κάνει επιτυχημένα). Όσο για αυτούς που δεν ξεκινούν τις προτάσεις με κεφαλαίο θα σου 'λεγα να ρίξεις μια ματια και σ' αυτήν εδώ την κυρία.

Πρεπει να παω να γράψω και γω κανά κώδικα γιατί το γάμησα σήμερα...

Giannis Beredimas είπε...

... Άμα φτάσαμε στο σημείο να διακρίνω εγώ ότι η κατάσταση έχει καταντήσει μια ζαρωμένη πούτσα ...

Βασικά αρκετός κόσμος το έχει διαπιστώσει: η Lida π.χ. χαρακτήρισε το monitor ως "ναό ομαδικού αυνανισμού" λίγες μέρες πριν (αναφερόμενη στο περιεχόμενο προφανώς και όχι το εργαλείο).

Εγώ πιστεύω πως αν σταματούσατε όλοι ΣΑΣ (this includes you as well βάτραχε ;-)) να ασχολείστε με το τι μαλακία θα πει ή δε θα πει ο άλλος θα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα. Και AN είναι να ασχοληθείτε ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας: υπάρχουν πολλά εξαίρετα blogs στα Αγγλικά, αν όντως βλέπετε τα blogs ως κάτι το εναλλακτικό και αδέσμευτο σταματήστε να ασχολείστε με τον κάθε μαλάκα ή λιγότερο μαλάκα (myself included: στους περισσότερο μαλάκες αν προτιμάτε) απλά και μόνο επειδή είναι Έλληνας [*]. Ασχοληθείτε μαζί του επειδή όντως έχει κάτι να πει. Αν θέλετε να κάνετε meta-blogging γράψτε για κάτι καλό και όχι "τι μαλακίες λέει αυτός" (ή αν είναι να κατακρίνετε μαλακίες ξεκινήστε -π.χ.- από το Cosmopolitan αντί για τη Λίλυ). Αν μη τι άλλο οι προλαλήσαντες είστε απολαυστικότατοι (περισσότερο από εμένα :-)), κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και στους αναγνώστες σας να μην ασχολείστε με πρόβατα, κατσίκες, πιτσιρίκια, γκόμενες και άλλα παρόμοια. Αν μη τι άλλο J95 θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από όλους ότι τα blogs δεν είναι forums, όπως έχεις πει και στο παρελθόν (και όσο σε απολαμβάνω να κοντράρεσαι με αξιόλογα blogs -όπως οι κόκκορες- άλλο τόσο θεωρώ ότι χάνεις το χρόνος σου ασχολούμενως με άλλα: εκτός και αν το κάνεις απλά για να κερδίσεις αναγνώστες :-P)

Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη για το επικριτικό 2ο πρόσωπο, αλλά θεωρώ ότι το έχω κερδίσει [αποφεύγοντας συστηματικά το meta-blogging].

Φιλικά προς όλους,
Γιάννης

--
[*] Αυτό είναι και η μαγεία του Διαδικτύου: ενημερωνόμαστε από Αγγλικές εφημερίδες και sites. Χρησιμοποιούμε μηχανές αναζήτησης στην Αμερική. Ψωνίζουμε από Γερμανία και Γαλλία. [insert really long list] WHY THE FUCK διαβάζουμε μόνο ελληνικά blogs;

J95 είπε...

Ναι ρε, εννοείται. Αλλά έχω και φίλους "εδώ μέσα" που προτιμώ να ρίξω λίγο το επίπεδό μου για να τους βγάλω "εκεί έξω".

πιτσιρίκος είπε...

j95 γιατί με έβαλες δεύτερο κάτω από τη Lili στο κείμενό σου; Τέλος πάντων, μέρες που είναι ασ' το να πάει. Καλά Χριστούγεννα για σένα και την οικογένειά σου.

Α ναι, αν έχει την παραμικρή σημασία, συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον κ. Giannis Beredimas.

COSTANTINA είπε...

"Ναι ρε, εννοείται. Αλλά έχω και φίλους "εδώ μέσα" που προτιμώ να ρίξω λίγο το επίπεδό μου για να τους βγάλω "εκεί έξω"."

Για εξήγησέ το λιγάκι αυτό, γιατί στην καλύτερη θα με πεις πάλι βιαστικιά.

jim_hellas είπε...

Το καλό της υπόθεσης με εμένα είναι οτι πολύ απλά δεν έχω δει το σήριαλ από την αρχή και επομένως χάνω επεισόδια του meta-bloging και του ιντερνετικού ξεκατινιάσματος... Έτσι και να θέλω δεν μπορώ να παρακολουθήσω.

Ευτυχώς δεν έχω μπλέξει σε meta-blogging καταστάσεις μέχρι τώρα, καθώς προτιμώ να διαβάζω και να σχολιάζω προσωπικές σκέψεις και εκτιμήσεις γεγονότων, παρά διαμάχες.

Και πράγματι, θα συμφωνήσω με τον Giannis Beredimas, υπάρχουν και πολλά αξιόλογα ξένα blogs εκεί έξω. Ας ρίξουμε και μια ματιά και σε αυτά. Είναι πιο δύσκολο βέβαια, καθώς δεν εμφανίζονται νέα posts στο monitor, αλλά μπορούμε.

funEL είπε...

αααααααααααααα .έχομε την εντύπωση ότι ακριβώς εδώ και πάντα εντός του θέματος μπορούμε να σας επιδώσουμε ξανά την γνωστή πλέον Χριστουγεννιάτικη αγιογραφία (την έχουμε επιδώσει και αλλούθε), με τη γνωστή καλλικατζαραία προς βαθυτέρα μελέτη των "Βρωμοκώλλων".
Οσο για το βαθύτερο νόημα όλων αυτών, μελετήστε καλύτερα το profil μας και θα εξάγετε τα συμπεράσματά σας.
Και πάλι καλά χριστούγεννα.

J95 είπε...

jim, σε λογίζω τυχερό που δεν έχεις σχέση. Πρόκειται περί αθλιοτήτων που καλό θα ήταν όλοι να αφήσουμε πίσω μας.

(αν και μερικές-μερικές που έχουν πει για συνμπλόγκερς μου ότι "μάλλον γεννήθηκαν με καισαρική και δεν τους θήλασε η μάνα τους" μόνο και μόνο επειδή διέπραξαν το Ανοσιούργημα να διαφωνούν μαζί τους θα πρέπει να υπολογίζουν σε ένα χρονικό διάστημα περίπου 175.000 ετών μέχρι το αρβανίτικο κεφάλι μου να αλλάξει την αρνητική του γνώμη για το ποιόν τους)

Κωνσταντίνα, ήθελα να δείξω τα εξής:
α) Πόσο εύκολο είναι να κάνεις metaφάση.
β) Πόσο γελοία είναι τα σύνηθη θέματα των metaφάσεων.
γ) Πόσο φθείρει -μακροπρόθεσμα- αυτό το πράγμα αν στοχεύεις σε κάτι άλλο εκτός από την τηλεθέαση.
δ) Ότι οι περιεσσότεροι είναι ούτως ή άλλως μαλάκες και δεν υπάρχει καμία ελπίδα και αυτό αποδεικνύεται από το ότι δε βαριούνται να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια.
ε) Ότι ψιλοαπέχω από την όλη κατάσταση εδώ και 2-3 μήνες επειδή δε θέλω, όχι επειδή δε μπορώ. Φυσικά και μπορώ να γίνω 300 φορές χειρότερος από "τις γνωστές κατίνες" που λέει και η Avanti.
στ) Ότι οι όποιες περιστασιακές διαφωνίες μου με άλλους bloggers (σε ό,τι αφορά ΑΠΟΨΕΙΣ και ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και όχι σε ό,τι αφορά ΠΡΟΣΩΠΑ) είναι εντελώς άλλη φάση. Γι' αυτό και το συγκεκριμένο post σου άφησε πικρή γεύση: δεν ήταν εγώ. Ήταν αυτό που έχω επιλέξει να αποφεύγω.

Giannis Beredimas είπε...

(ας μου συγχωρέσει ο J95 το off-topic)

Και πράγματι, θα συμφωνήσω με τον Giannis Beredimas, υπάρχουν και πολλά αξιόλογα ξένα blogs εκεί έξω. Ας ρίξουμε και μια ματιά και σε αυτά. Είναι πιο δύσκολο βέβαια, καθώς δεν εμφανίζονται νέα posts στο monitor, αλλά μπορούμε.

Πανεύκολο είναι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας RSS reader (και μετά προσθέτεις και κατηγοριοποιείς όποια blogs και news sites γουστάρεις, αρκεί να έχουν XML feed). Προσωπικά χρησιμοποιώ το RssOwl αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι (π.χ. το Sage plugin για τον Firefox).

peavey είπε...

δεν είναι να γράψεις κάτι στα νιουζ τελικά... θέλω το κλόπυραιτ. Πιρπιρίνι εκτός απο την κοπελιά μου ήταν και θα είναι μόνο ο ναλ :ορ

vatraxokoritso είπε...

Λοιπόν πατριώτη «εγω» λέω! δεν τα αφήνεις όλα αυτά να το ρίξεις και λιγάκι έξω?
Παίζουν σούπερ πάρτυ παραλία μεριά από παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή..
Γεμάτο γκομενάκια θα είναι..
δεν παίρνω μέρος σε καμιά αντιπαράθεση εκτός και αν εμπλακεί το όνομα μου..
Αλλά μου κάνει εντύπωση που παιδιά 20 χρονών αντί να ασχολούνται με γκόμενες ασχολούνται με τον έναν η με τον άλλο..
Μπορεί να με βρίσεις αλλά εγώ θα στο πω..
Η χολή ποτέ δεν έκανε καλό..
Ούτε σε αυτό που την ρίχνει ούτε σε αυτόν που πάσχει από αυτή..
Και τα 2 θέλουν χειρουργείο η στην καλύτερη λαπαροσκόπηση..
Με το να στήνεις έναν άνθρωπο στον τοίχο και να τον πυροβολείς ποιος γίνεται καλύτερος ? εσύ η αυτός?
Έξω μέσα πες το όπως θέλεις..
ασχολησε με αυτό που θεωρείς εσύ ο ίδιος μιαρό..
λέει ο ένας επαυξάνει ο άλλος δεν τελειώνει πουθενά..
Είναι λυπηρό μόνο αυτό έχω να πω..και ας ακουστώ σαν την γριά κουκουβάγια..

Υγ εύχομαι να τελειώσεις τον κώδικα να πάρεις τα 500 ευρώ αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξη ότι έτσι όπως έχουν ακριβύνει όλα στην πόλη μας θα σου φτάσει να περάσεις και την πρωτοχρονιά..

Καλά Χριστούγεννα και μην ξεχνάς τα παρτυ !!
Ποτέ δεν θα ξανά είσαι 20 ρε!!!

J95 είπε...

Κοντά έπεσες νομίζω Βατραχοκόριτσο.

Για την ακρίβεια τα σπάω σχεδόν αδιάκοπα από (αν θυμάμαι καλά) 7 Σεπτεμβρίου του 2002. Και γκομενάκια ευχαριστώ δε θα πάρω, έχω την καλύτερη.-

Τώρα το "δεν ασχολούμαι" που μου λέτε όλοι σας είναι πολύ σχετικό, θέλω να πω 14 σχόλια, 1100 pageviews για ένα ποστ δε μου φαίνεται και τόσο έλλειψη ενασχόλησης (όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο από το ότι ο κόσμος ελκύεται από τα σκουπίδια).

δεν είναι να γράψεις κάτι στα νιουζ τελικά... θέλω το κλόπυραιτ.

στείλε μέηλ. ;)

J95 είπε...

"πατριώτη";

COSTANTINA είπε...

Οκ, όχι άλλες «παραγγελιές». Got the point και νοιώθω ιδιαίτερα άσχημα.

Απλά για την ιστορία, το μόνο που ήθελα ήταν ένα αστειάκι. Δεν θα σου ξαναζητήσω λοιπόν να ξανακατεβάσεις το επίπεδό σου.
:(

araxtos είπε...

Λοιπόν «πατριώτη»....
΄Ακου να δεις
και δες ν ακούσης.
Και γω «έριξα» το επίπεδό μου για να βοηθήσω μερικούς «μερικές» εδώ μέσα να με καταλάβουν...
Αλλά...μάταια.
Τη στιγμή που εγώ το «κατέβαζα» αυτές το ανεβάζανε!
Ναι σου λέω.
Μετά αναγκάστηκα να το κατεβάσω κι άλλο μη νοώντας ότι υπήρχε περίπτωση να το ανεβάσουν αυτές που συνήθως τα «κατέβαζαν» όλα.

Στο τέλος τι έγινε?
Προσπαθώ τώρα να το ξανα-ματα-ανεβάσω αλλά δεν μπορώ.
Και ξέρω ποιος είναι ο φταίχτης του «ανεβάσματος» αυτών των τ. (τέως) κατεβασμένων και τώρα «ανεβασμένων»
Αυτός ο Bruce.
Αυτός φταίει για όλα.
Πήγε και ανέβασε το επίπεδο εδώ μέσα χωρίς να ρωτήσει κανέναν.

Που πας ρε Καραμήτρο? (Bruce)
Ξέρεις τι κάνεις?
Πως πας και ανεβάζεις τα ξένα επίπεδα? τι θα γίνει μετά?
Αν δεν γράψεις εσύ (ο Bruce) καμιά βδομάδα ξέρεις τι θα γίνει εδώ μέσα?
Θα πέσουν! θα γρεμοτσακιστούν αυτές (και αυτοί) που ανέβασαν «επίπεδο» παρασυρόμενες και παρασυρόμενοι από την σπάνια τεχνική σου.
Γι αυτό σου λέω...
Καλά είμαστε...προ...Bruce.....


araxtos "κατεβασμένος"

J95 είπε...

Λοιπόν:
α) Να μου εξηγήσει επιτέλου κάποιος τι εννοείτε με αυτό το "πατριώτη".
β) Κωνσταντίνα, ΣΥΝΕΛΘΕ! :)
γ) Αραχτέ... what?

macmanus είπε...

Επανέρχομαι με Update και τελείωνω οριστικά:

Διαβάζω αυτό>>>>>
Εγώ πιστεύω πως αν σταματούσατε όλοι ΣΑΣ (this includes you as well βάτραχε ;-)) να ασχολείστε με το τι μαλακία θα πει ή δε θα πει ο άλλος θα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Και μετά διαβάζω, ότι ΚΑΠΟΙΟΣ, όνομα-και-μη-χωριό συμφωνεί με το παραπόνο πόνημα!

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχα

Αυτό έχω να πώ μόνο!

ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ (με τους άλλους) ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΣΟΝΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑ ΣΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ, αλλά πίσω από ανώνυμα σχόλια, hate-blogs κι anti-blogs μας έχετε γαμήσει τον φλάρο!

Ρε συ Πιτσιρίκο, δεν πας να δείς αν ερχόμαστε ρε μόρτη;

COSTANTINA είπε...

Οφείλω μια μεγάλη συγνώμη.
Αργώ λιγάκι, αλλά στο τέλος καταλαβαίνω.

vatraxokoritso είπε...

Δεν εμπεριέχει καμιά ειρωνεία.
Πατριώτης= από την ίδια πατρίδα..
Με πολύ καλή πρόθεση έγραψα το σχόλιο
Ειλικρινά.
Απλώς βλέπω ότι τα πυρομαχικά δεν λένε να τελειώσουν.
Έχει κουράσει..
Και είναι κρίμα, άνθρωποι που απολαμβάνω να διαβάζω εδώ να ανακυκλώνουν συνέχεια την ίδια κόντρα με άλλο θέμα..

Φιλικά.

Υγ. αν τώρα έχεις βρει την καλύτερη έχεις ακόμη περισσοτέρους λόγους να μην εμπλέκεσαι σε όλα αυτά.
Όσο πιο ολοκληρωμένος είναι κανείς ….

Τρίκαλη είπε...

Επειδή είμαι βραδείας σε τι διαφέρει να λες δέκα φορές "εγώ" από το να λες άλλες δέκα "το πιρπιρίνι".

Όταν λες "πιρπιρίνι", "εγώ" δεν εννοείς;

J95 είπε...

Επειδή είμαι βραδείας σε τι διαφέρει να λες δέκα φορές "εγώ" από το να λες άλλες δέκα "το πιρπιρίνι".

Δεν αντέχω να με ταπώνουν τόσο έξυπνα.

Λέω να πάω να αυτοκτονήσω.

Κλαψ.

J95 είπε...

(άσε που τα νούμερα είναι 5 και 58 αντίστοιχα, οπότε νομίζω πως υπάρχει μια μικρή διαφορά. ΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

COSTANTINA είπε...

Τσ, τσ τσ μου φαίνεται ότι ξεχνάς πολύ γρήγορα...
Σαφώς και υπάρχει διαφορά μεγέθους!
Για κοίτα εδώ http://dontkissthefrog.blogspot.com/2005/08/rule-of-thumb.html

:P

J95 είπε...

Εντελώς άλλη φάση.

thanos είπε...

1. Καλά κάνει ο μήτσος και βγάζει το άχτι του, αφού έχει άχτι να το κρατήσει μέσα του; Το μπλογ σαν τα νιουζ παλιότερα αποτελεί καλή διέξοδο.

2. Ορισμένοι λένε ότι τα ελληνικά μπλογκ είναι σαν την ελληνική κοινωνία. Η ερώτησή μου είναι: περιμένατε κάτι διαφορετικό; Οτιδήποτε μπεί στο mainstream καταλήγει μικρογραφία της κοινωνίας (και με τα ποσοστά που λέει ο μήτσος)

3. Έφαγα 2 πεϊνιρλί σήμερα που στο ΕΜΠ αποτελούν πιο σπάνιο είδος και από ευγενική υπάλληλο γραμματείας (αυτό γιατί αναφέρθηκε το πεϊνιρλί κάπου)

4. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα

peavey είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Avanti είπε...

Δόξα
εν φρι εντύποις
και ποστ
και επί μπλoγκοσφαίρα
ειρήνη
εν μπλόγκερς
ευδοκία